Renusatko Teflonové potahy? To mne zajímá. (Znám jen na žehlící prkno)
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet PotatoJá jsem je ještě neviděla, ale je u nich psáno, že jsou odolné proti vodě a ty chlupy ze zvířat, že stačí setřít vlhkou rukou. Tak si trochu myslím, že je to to, z čeho máme sedačku teď. Třeba pojedou zpátky
. Můj plán je, že budou na sedačce a pokud to bude hrůza, tak se před návštěvou sundají, protože pak mají návštěvy chlupy všude, i když to předtim vysaju.
Renusatko Já se to snažím vyhhoglit a zatím marně.
Sweet Potato Já je mám z Mallu
Koupila jsem si houpadlo. Oznámila jsem, že je MOJE a že v něm nebudou stopy od zabahněných gumáků, sbírka ulit, ani šípy a náboje, ale nevím, jak dlouho to bude platit. ![]()

Pinot Noir krásne a nadej zomiera posledná.
a to ich nemám každý deň. ![]()
Pinot Noir Možná jsi spíš měla říct "povinně v něm musíte sedět".
My už máme třetí, je to super, ale první mělo ještě podnožku a to už nemůžu sehnat.
Janulik03 však hádej, u koho jsem se inspirovala! ![]()
![]()
Pinot Noirmam ešte jednu, inu, pre dvoch ![]()
Pinot Noir Ještě budeš šťastná, když v něm budou jen sedět
Ona se ta dřevěná hrazda výborně hodí ke kravinám. Moje dítě na ní dělá různé akrobatické kousky a nejčastěji z ní visí hlavou dolů ![]()

Mini ty druhý jsou hustý!
Mini Prosím prosím, co jsou ty stříbrný? Moje současný stříbrný Ecco se začínají rozpadat, a tyhle vypadají dokonale![]()
Mini ty druhý jsou skvělý! Kdysi jsem si podobný zkoušela od Gino Rossi, ale byly strašně tvrdý, tak jsem je tam nechala. Ať se ti dobře nosí:)
...mně se na Jordanech líbí to, že perfektně sedí na noze, ta noha je v nich taková pevná, jistá a přitom jsou lehký
Mini Krásný oboje dvoje.
30 kimon! ![]()
no a ještě jsem měla potřebu trochu zaokrouhlit dnešní účet :))

jen ten top nebo tričko nebo co to je

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY