mitford sister brala by som ten top tiež a a i sukna nevyzerá zle. Odkiaľ že?
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 answear, ale myslím, že to jsou šortky ;) top mají ještě oranžový, kdybys chtěla
mitford sisterdakujem za info, ta dlha sukňa sú šortky? Tak nič
Janulik03 aha, to první jsou šaty, to druhý top a šortky, aspoň mně se to jeví...myslela jsem, že mluvíš o druhý fotce
mitford sister hmmm šaty by boli fajn, ďakujem idem to pozrieť.
Janulik03 Tady je to čistá hrůza, až najdeš to tričko, dej mi odkaz:-D
Edit.:Jo aha, to co se mi líbí jsou šaty, no tak to je jiná, ty mám i na seznamu!
Karja rikala jsi kimono posledni nakup!
moora Ty jo, jako až řeknu doma sambovi, že tady ženský objednaly 30 kimon, ten se potrhá smíchy. No mně není pomoci, už jsem si zadala, že si budu psát seznam toho co potřebuju, jakože fakt co mi chybí ty základní věci ke kombinování, ale je to furt nějak mimo seznam ty moje položky.
Karja mne to vychazi tak, ze objednam co potrebuju, neco k tomu prihodim jen tak abych nepatlala uhlikovou stopu kvuli jedny veci, a kdyz to dojde, to potrebny mi neni a vracim, to druhe zustane. Nebo jdu do obchodu, ze koupim urcitou vec, a stejne prijdu s necim jinym, co se mi tak nejak samovolne vetrelo ![]()
Kokoska Přesně tak no:-D. Navíc ty věci nemám kam nosit a to co potřebuju mám hrozně, hrozně jetý.
Karja můj šatník je pořád takový přechodový, jak pořád těhotním, tloustnu a hubnu. Už se fakt těším, až to jednou důkladně proberu a vyházím, ale už teď je mi jasné, že nakonec nebudu tak razantní, jak by to chtělo. Ale ty šaty tady jsou pěkné, ty by ti šly.
Evaeva Je to taková dvojvelikost, to by mi bylo velké, tentokrát jsem tomu utekla!
Karja škoda
Karja diky!
mitford sister a me to cele uniklo
takze kdyby zbylo nejake miniaturni co nikdo nechce tak se hlasim :)
Já se picnu, 30 kimon
Teď mě trochu mrzí, že mi tydlencty věci nesluší! :)
Čo to je! Tých 30 kimon?
Mini Ty stříbrný mám už asi dva roky a skoro je nenosím. Jsou dost široký a takový jako placatý. Jsem zvědavá, co reknes, až budou doma.
bram Neboj, mně taky ne, ale hlavně že ho mám!
Tabea ja uz jsem je mela v bile takze jsem vedela do ceho jdu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY