Neviem,kde sa spytat,tak to skusim priamo v nakupovacom vlakne.Videli ste niekde jednoduche saty v dlzke cez kolena/pod kolena/midi,ktore by neboli uplne obtiahnute?Nieco v ciernej/antracitovej/sivej/khaki, pokial mozno nekrcivy material.Nie klasicke LBD,nieco pohodlne,casual do prace (nemame dresscode-teda vlastne business casual, ale nik to nejak prilis nedodrzuje).Uvitam vsetky tipy,najma z kamennych obchodov,aby som mohla vyskusat ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
akorat to zkouseni v obchode no....
Kdyby někdo plánoval koupi kabelky u Gina...
Gino Rossi
Tylko do jutra! Wiosenny rabat 150 zł na torby z najnowszej kolekcji. Oferta ważna w sklepach stacjonarnych i e-sklepie. W koszyku w polu kodu rabatowego wpisz hasło
WIOSNA. Zapraszamy!
➡️ Szczegóły promocji: https://www.gino-rossi.com/wiosna_150
➡️ TORBY DAMSKIE: https://goo.gl/jkFIDg...

Tašku na desiatu, Keepcup na čaj a vlnené zateplené Toms na chladnú jar. A ešte rifle F&F, z toho som v šoku ešte teraz :D

Ja si ted objednala tyhle ve svetle sede, taky by snad nemely byt uplne uply. Muzu poreferovat pak.

No a kdyz uz jsme v nakupovacim vlakne, dnes jsem si objednala jeste tyhle, na slavnostnejsi prilezitost. Je to viskoza, tak treba nedorazi hadr.

No a jestli se saty osvedci, zvazuju k nim tyhle boty:

Letenky do jizni Francie a Hong Kongu. Strasne se tesim.
tomu rikam nakup![]()
Ze jo? Jen tedy budu muset pristich par mesicu eliminovat urcite restaurace (a ze jsem se zase inspirovala od tvych prispevku ve vedlejsim vlakne), vidim to na brambory na kazdy zpusob
S vyjimkou Hong Kongu, tam uz mam seznam restauraci pripraveny.
Bozi, ja to vedela, ze to bude neco dobryho, jak vidim vas nick :)
Dekuju ![]()
Pěkná kabelka, letenky super, to bude výlet ![]()
A zeptám se tady, už jsem prošla většinu koupit/nekoupit a nemůžu to najít, někdo tam (myslím, že tam )dával tip na shopper, kožený, poznávací znamení:obchod by měl být někde v okoĺ Karláku..nemůžu si vzpomenout na jméno, poradíte?
Diky. Opravdu se strasne tesim, mam toho momentalne hodne, ale ten vylet do HK me motivuje.
no jo, tak taky HK to by byl hrich to gastronomicky odflaknout.
No, vždycky je fajn, když je na co se těšit ![]()
Ty jsou hezky, ty uz tady nemaj. Kurnik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.