Šaty jsou pěkný, a boty..pro mě nezvyk, ale myslím, že by to nemuselo bejt zlý..
Co jste si dnes koupili/y?
Čtu HK a napadá mě: Co je tak zvláštního v Hradci..?![]()
A jo. V Hradci se narodila mamca, takze to tam vlastne zvlastni je ![]()
To se tak jednou u nás ve firmě hodnotily služební cesty - kdo a kolikrát byl v USA, v Irsku, ve Finsku, v Norsku, tam a onde... no, já jsem jezdívala do Brandýsa, do Hořovic a do Mělníka a celkem jsem byla ráda, že už nemusím do Kroměříže.
No a jestli se saty osvedci, zvazuju k nim tyhle boty:

Topánky sa mi veľmi páčia, teda by som bola presná tak farba a semiš už menej. Brala by som ich v čiernej (ako inak) k nohaviciam typu cullote, len sa bojím, že by som sa v nich zabila a za druhé hneď okopala špičku. Ak si ich kúpiš tak dúfam, že dáš fotku do príslušného vlákna.
Je to topshop a maji je i v cerne.
Uprimne receno vaham, protoze mi je jasny, ze je neunosim, ale zrovna k tem satum by se mi libily.
Zaroven bojuju s tim, ze si nerada kupuju veci na jedno pouziti, coz by tyhle boty byly. Ale normalne chodim tak lezerne oblikana, ze proste neexistujou boty, co bych uzila na tuhle akci i pak na bezny noseni. Mozna ledaze by byly cerny a bez masle, jenze to uz by prave k tem satum nebylo ono.
Doma mam klasicky cerny lodicky a lakovany telovy polobotky, ale oboje mi prijde trochu mimo. Pak este nekolik paru na vysokych podpatcich, ktery si ale nemuzu vzit.
skvělé nákupy... :-)
Diky!
mně přijde, že tenhle typ bot dělá všem nepěknou nohu :( ten nepoměr mezi velmi plnou špičkou a prázdnou patou. jinak jsou skoro skvělý, super barva, mašle, semiš, to všechno bych brala, být to třeba baleríny :)
Co tyhle? Mají je v různých barvách
https://www.eobuv.cz/polobotky-r-polanski-0859-szary-zamsz.html
huš, satane
ty tam obdivuju ve všech barvách už asi měsíc, ale jsem si jistá, že bych hned urazila špičku, přijdou mi jako "vnitřní" boty, navenek takhle špičaté a bez podrážky a semišové, na to nemám schopnosti. ale líbí se mi moc.
jeee, ty jsou, to jste nemohla ukazat driv, vzdyt uz nemaji velikosti :)
Oni je doplňují, mám černé a taky jsem si 14 dní počkala na velikost.
711990 máte ty cullotes z manga? Já je byla včera vracet, přes zadek jsem je natáhla, ale taktak, asi bych potřebovala větší. Nebyly by úplně špatný na jaro, ale asi počkám na nějaký lepší..
Zatím jsem si koupila místo kalhot sukni. ![]()

a dobre se v nich chodi? ukazte je prosim obute
Sukňa je super!!! Tiež Mango?
Pokiaľ sa mi to neplatie ste asi rovnako vysoká ako ja. Kam Vám Culloden siahali? Ja by som ich aj potrebovala, len nechcem aby to vyzeralo že čakám veľkú vodu.
Von je to COS :-)
Bééé. A ja som to nečítala teda poriadne, Som sa potešila, že jaká pekná. Do prahy teda kvôli sukni nepojdem a z eshopu Cos som vyliečená. :D
právě byly celkem dlouhé oproti produktovce. Měřím 169 cm a měla jsem je do půli lýtek, možná lehce pod.
Janulik03 sukně je COS.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.