No tak to nič potom. Ja mám 164 a to by som ich mala asi po členky no. Tak som znovu ušetrila. Aspoň, že sú teraz v móde skrátené rifle tak mám konečne jedny ktoré nemusím skracovať.
Co jste si dnes koupili/y?
Von je to COS :-)
že jo? já to poznala podle toho chlapce
a ta sukně je moc pěkná!
k tématu: toto, včera... (zatím jen objednáno)

Ano, ty. Mně ten materiál přišel celkem ok, na jaro/léto k teniskám..
diky moc! :)
Boty mám teprv od čtvrtka, ještě jsem v nich venku nebyla. Možná jsem si mohla vzít větší, špice je dost úzká, brala jsem moje obvyklé číslo. Ale je to měkká kůže, myslím, že se poddá.
Fotka je hrozná, vyfotit vlastní nohy mi fakt nejde.

tie sú krásne. Zas slintám. Mne by sa páčili k čiernym šatám s bielym límečkom. Ale pojdu ku všetkému.
tak a mam dokonaly prezuvky do prace:-) ja bych je venku znicila, jsou nadherny... ted jeste jestli vzit vetsi nebo ne;-)
No a teď abych sháněla černé šaty s bílým límečkem ![]()
Tak to už neporadím. Nastříkala jsem je tou vytahovací pěnou a obula je na tlusté ponožky, povolujou celkem dobře.
ok diky
Myslím, že šatník máš vychytaný perfektne. Ale nové šaty sa hodia vždy.
šaty
Ano, ano, ano! :D
videla jsem pekne na zootu, teda pokud uz by tech masli nebylo moc
https://www.zoot.cz/polozka/258190/kremovo-cerne-saty-s-limeckem-a-vazankou-alchymi-audrey
jsou fakt pekne, diky za vyfoceie
mne by se libily i ty pudrove ruzove, ale jestli uz to s tou masli neni moc sladke...??
Nekoupila, ale nutně bych potřebovala koupit
. Malou, černou, koženou bundu, bez zapínání... Nějakou z jemné kůže, jen tak přehodit přes šaty. Nepotkali jste ji někdo? ![]()
S tou růžovou nevím, ony ty barvy na obrazovce taky můžou klamat. Taková "starorůžová" spíš do šeda, ta by se mi líbila, ale mně by se k ničemu nehodily. Rozmýšlela jsem se, jestli černé nebo šedé, ty se mi líbily hodně, ale pak jsem si řekla, že černé jsou univerzálnější a nebude na nich tak vidět špína.
Šaty nejsou špatné, ale nevím, jestli v mém věku ten bílý límeček a mašle jsou únosné ![]()
já bych řekla že jo, pokud by byla dobrá délka:-)
a to je.. to jsou plavky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.