Děkuju, nakonec jsem jich našla víc, než je zdrávo. Teď mi zas chybí několik hodně tisíc, abych si je mohla všechny koupit.

Děkuju, nakonec jsem jich našla víc, než je zdrávo. Teď mi zas chybí několik hodně tisíc, abych si je mohla všechny koupit.

Beriem bledomodré s podnom rade. ![]()
Janulik03 Guinea Pig mně se líbí ty ve spodní řadě druhý zleva, jen se obávám, že by to na mé sošné postavě vypadalo jako potah gauče ![]()

A keďže som ešte kúpila 4 lístky na koncert Helloween, tak nákup v ASOSe som musela odložiť...našťstie len o deň-dva, kým prídu bubáky.
Prosím si vážky a motýly.
Ty s kolibříkem a ty kimonový vpravo dole ![]()
Já jsem viděla v Orsay, tam mi přijde, že mají stabilně vždycky an jaře docela dost šatů ala ty teď na vašem posledním obrázku.
Já jsem si loni nechala ujít mírně kimonovitý šaty s jeřábama v promodu, fakt mi slušely, sakra sakra, letos, co maj, nějak není ono, tak neváhejte :-D
Hm, tak já jsem si koupila šaty černý...

Tie sú veľmi pekné.
Ty sis ty jeřáby nekoupila? Škoda, ty Ti fakt slušely.
ne, já si je chtěla koupit až pak, a až pak už nikde nebyly, jenom velký (ty nešly, protože měly strašně volnej ten kimonovitej předek)
Teda to je hodně pěkné! Odkud to je a nemají to náhodou i v jiných barvách?
To je škoda, ty Vám opravdu moc slušely.
Bohužel jen černé. Ale jsou strašně příjemné, je to hedvábí a ani se moc nemačkají. A ještě jsem to měla se slevou, protože před časem jsem si objednávala něco, co už mi nestihli dodat, že to vyprodali, tak jsem měla kód na další nákup.
http://www.jaeger.co.uk/silk-cowl-neck-dress/631095Y-00100-6.html?cgid=women-dresses
Nevim, jestli to uz nezaznelo, ja mam nejvetsi cast sveho business casual satniku z Espritu. V ceskych obchodech neni nabidka zase tak siroka, jako v Nemecku nebo na netu, nakupuji hodne v eshopu, velikosti v 95% sedi a kdyby ne, da se uplne bezproblemove vracet (zdarma, jde to i obchode).
Nosim hodne saty ve stylu, jak pozadujes a vyber je fakt velky :)
Ten zástup žien v rovnakých šatách na letisku. Tí sa budú v obchode diviť, aký majú šaty úspech. ![]()
cha chaaaaa, tak to je bozi, jsem si to predstavila!
betsey Potrefenáhusa Sweet Potato Garfie Guinea Pig
Noo, tak treba HM letenky zaplati za photo op kdy z letadla vyleze 7 ci kolik modelek v jejich satech, hromadna fotka jak kracite letistni halou, z podhledu a vlaji vlasy, uplne to vidim, stekle samozrejme podminkou.
Nieco take, ale vystupovaci, ne nastupovaci ![]()

Ty jsou super! Ukazete pak?
Hmm, jistě znáš takové ty fotky "expectation vs reality"![]()
(Šiš - myšleno ty HM šaty z letadla, ne Kokosku v černých!
)
Není to od věci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.