Takže mi chcete říct, že těch 10 cm na šatech nechybí, ale jinde přebývá?
Jojo, zaregistrovala jsem, zkoušela jsem si dokonce velmi podobný, ale byl to takovej střih nestřih, ven bych v nich nechodila.
Co jste si dnes koupili/y?
Ani prodavačky. ![]()
Nevím, jestli už nejste někde úplně jinde, ale jak dočítám, že nejlépe, aby ten nákup šatů neviděly ani prodavačky, vidím postavu v kápi, plížící se podél stěn v ruce třímá skorokolektivní šaty a nenápadně se rozhlíží, ve chvíli, kdy je u kasy volno, je hodí na pult a na prodavačku: honem markovat, ať TO NIKDO PROBOHA NEVIDÍ! Jo, bavím se :) díky.
TA bunda je super, moc se mi líbí.
Habit Rouge EDT 50ml teda a Bvlgari Black 30ml. Myslim, ze se mi budou libit. Nevim kolik stoji bezne, ale mam obe za cca 1300czk i s postakem.
Já jsem si představila spíš něco jako nákup za pět prstů. Přece za něco takového nebudu platit. ![]()
Hlásím, že modrá COS sukně je perfektní a navíc maj teď poštovné zdarma.
A taky už mi došel balíček z PF a teda musím říct, že mi ten baret docela sluší. ![]()
![]()
![]()
![]()
Poštovné zdarma? ![]()
Hlavne to poštovné. Ale aj info że sukňa je boží. Ach jaj. Pôjde nosiť napr k Toms a tricku, alebo je skor k poltopankam a koseli?
Toms a triko jsem si k tomu zkoušela a bude to můj oblíbený jarní outfit. ![]()
Nakonec jsem se rozhoupala a už jsou na cestě

Dost dobrý...![]()
![]()
Habit Rouge EDT 50ml teda a Bvlgari Black 30ml. Myslim, ze se mi budou libit. Nevim kolik stoji bezne, ale mam obe za cca 1300czk i s postakem.
Super nákup! Jsou moc krásný, taky jsem je kdysi měla...
Jsem si nadělila k "významnějším" narozeninám kabelku. Nějak jsem prostě věděla, že ji musím mít a naživo je teda ještě hezčí. Mám hroznou radost. ![]()
krasna kabelka a dobre rozhodnuti, sam sebe clovek odmeni nejlepe! ![]()
Tak som si dnes objednala zhotovenie okuliarov. Model Rayban light ray. Teším teším ![]()

Jen, kdyby mi došlo už v neděli, že je děsně potřebuju, tak jsem je mohla mít se slevou ![]()
To se mi stává běžně..![]()
vypadaji moc dobre, dej pak foto! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.