Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:08
Reakce na Garfie:

Mrknout do skříně ano, ale neoblíkat! To by taky splínující člověk mohl skončit s hlavou v plynové troubě, kdyby se přitom náhodou zahlíd v zrcadle.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:14
Reakce na Garfie:

A to je nápad!Jen mne nesmí vidět nikdo známý, až je budu kupovat. Nebo radši vůbec nikdo

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:26
Reakce na Sweet Potato:

Nechte si je poslat v neutrálně zabaleném balíčku, lepší, když si sousedi budou myslet, že jste si objednala vibrátor než tohle roucho.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:31
Reakce na 0zero7:

No za mě výdrž dobrý a pocit vysušenejch rtů sem taky neměla. Vyhovuje mi, že se to rtů fakt vpije a narozdíl od jiných matných tekutých rtěnek, co jsem zkoušela, nemá takovej ten silikonovej "šmak". A aplikátor je hrozně super, jemňoučkej a plyšovej. Navíc díky tomu protřepávácímu systému se na něj dostane akorátní množství, clověk to nemusí o nic otírat a není to všude opatlaný (což já strasně nesnášim). Ale ta předchozí řada, Juicy Shaker, prý takovou výdrž nemá :/

No já doufám, že Sensai bude dobrý jak se zdá. Teď jsem používala cca rok Collistar, kterej mi zpočátku hrozně pomohl, ale už to asi chtělo změnu. Ale na jejich hyaluronový sérum nedám pořád dopustit.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:38
Reakce na Lama_z_Lana:

No super! Ja si pro ni sla tedka o poledni pauze a prej nemame!! Ze je to asi v krabici se zbozim co jim dneska doslo, tak se mrknu v patek, jestli maj. Libi se mi ta neonove oranzova, to by slo k mejm obleckum do prace.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:50

a nasem malomestskym HMku tenhle brilantni kousek mit urcite nebudou! ja bych si je vzala na firemni oslavu, kterou budeme mit v srpnu. verim, ze bych byla za hvezdu! :D

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:52
Reakce na razorblade:

viz. Kokoska a neutrální balíček 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. března 2017 21:40
Reakce na razorblade:

Hlavně u toho mávej tou letenkou do Kanady, že se to dává k šatům! A budeš koukat, kolik se jich najednou vyrojí okolo!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 22. března 2017 21:44
Reakce na pecka:

Ja jsem se tez smala nahlas dopoledne, sef koukal, ze prej co je. Tak ja radsi ze nic :)

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 22. března 2017 21:45
Reakce na Torrah:

Ze prej je to v AKCI!!

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 22. března 2017 22:33

Zřejmě je trend takových šatů letos neodvratitelný....lepší kus, za jinou cenu, s profesionálním stylingem - a stejně to dopadlo nedobře.

Adnrea Verešová na Pražském týdnu módy

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 22. března 2017 22:48
Reakce na dost_bot:

Bože, já jsem vyhodila na podzim propínací šaty na pláž, které jsem si kdysi šila a měly podobnou širokou borduru u spodního okraje. Podklad byl černý, kdybych tomu našila fialové nebo zelené rukávy, nejlíp každý jiný, s ptákama a kytkama, jak já jsem mohla být moderní!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. března 2017 23:25
Reakce na Kokoska:

Nechte si je poslat v neutrálně zabaleném balíčku, lepší, když si sousedi budou myslet, že jste si objednala vibrátor než tohle roucho.

kauza šaty mne dnes baví na všech frontách!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:57
Reakce na Sweet Potato:

A to je nápad!Jen mne nesmí vidět nikdo známý, až je budu kupovat. Nebo radši vůbec nikdo

Ani prodavačky.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 23. března 2017 09:20
Reakce na dost_bot:

Možno ešte stihnem ten kontajner s handrami čo máme pristavený na križovatke. Ked bude v správach, že našli ženu uväznenú v kontajneri, tak som to ja. Skúsim vyhrabat aj foto šiat, ktoré som mala ušité a sú tada v štýle HM.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. března 2017 09:22
Reakce na Janulik03:

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 23. března 2017 13:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem si ty jeřábový šaty byla zkoušet celkem třikrát, naposledy byly ve slevě. Moc se mi líbil vzor (kvůli jeřábům jsem si je vůbec zkoušela), a kupodivu mi perfektně seděl živůtek (ještě nikdy jsem na sebě neměla zavinovací šaty, které by mi seděly přes hrudník) a celkově byly dokonalý, až na to, že mi byly sotva do půlky stehen. Vážně jsem přemýšlela o tom, že si je koupím aspoň proto, abych podle nich nechala ušít jiný. Přitom by stačil tak 10 cm pruh látky navíc.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 23. března 2017 13:56
Reakce na Len:

výhoda 163 cm

byly fakt super, mě tak mrzej....oni tam maj něco i teď, ale jsou to takový už víc župany/divný střihy/divný vzory/divný barvy.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 23. března 2017 14:58

Zkoušela jsem si jí v sobotu v Drážďanech a nechala jsem jí tam s tím, že nebudu utrácet...Pak se mi to samozřejmě rozleželo a tady už byla vyprodaná. Nakonec jí asi někdo vrátil. Na mě trochu "vodvaz", ale strašně se mi líbí ta barva.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. března 2017 15:12
Reakce na Noren: