No! Victoria je ze Seattle 2.5 hodky Clipperem nebo muzete i Sea Plane, ale po vode je to samo levnejsi, oni maj docela dost i akce. Zrovna koukam, ze zpatecni s noclehem $178 tedka. Je to fakt kousek. Ja tady v srpnu budu. Tak to by klaplo ne?
Cha chaa, to by bylo super!
Co jste si dnes koupili/y?
Muj taky, a jeste jsem tam nikdy nebyla, takze se fakt tesim
Jak jsem psala, ze nemam zadne plany, tak to neni uplne pravda, protoze chci rozhodne navstivit ostrov Vashon a podivat se na dum Betty McDonaldove ![]()
Super plan!
Hele hele, to by fakt mohlo klapnout ![]()
A mam do srpna na to, abych se sem konecne naucila vkladat fotky!!!
JO! JO! Tak super, napis mi pls kdy v sprnu, omrknu co se tady zrovna deje!
Ďakujem.Dnes som ich už aj vyvetrala ![]()
Jasne, dam vedet. ![]()
Paráda. Myslím, že take by som uniesla aj ja. Odkiaľ?
Dámy, vůbec to sem nepatří, ale nemáte ponětí, kdy tak začínají slevy v COS? Jako vopravdový, ne pár nemožných kousků -20%... Děkuji.
A mam do srpna na to, abych se sem konecne naucila vkladat fotky!!!
No! Trénuj - protože Vashon a dům Betty McD sem nemůžeš nedat!!
sandálky v CCC
Ze jo!!! To bych si na svedomi nevzala... Holt se budu kdyztak chodit ptat do Blbych dotazu, snad me to tam nekdo nauci ![]()
Ukázaná platí ![]()
Jo a vypravila jsem se pro ty tady neustále probíraný Birkenstocky (jednou vás stejně všechny zabiju) - a přinesla jsem si co? Ano, v tomhle počasí jsem si prosím pěkně koupila dlouhej svetr. S kapucí.

Ze jo!!! To bych si na svedomi nevzala... Holt se budu kdyztak chodit ptat do Blbych dotazu, snad me to tam nekdo nauci ![]()
Nic to není, naučila jsem se to i já!
Ten by se mi ale taky líbil! :)
Jo je fajn, ale připadala jsem si jak cvok
Ale bude snad i na letní večery...
Ne vždycky bude vedro, však on se bude hodit.
... Ale připomnělas mi, že jsem si nedávno koupila fialový kašmírový svetřík... jeho čas přijde jistě mnohem později. ![]()
Hledala jsem je na jejich stánkách, ale nenašla, tak foto na dvoře 
Pekné šaty. Odkiaľ sú?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.