Ďakujem.Sú z Lindex.Pôvodne som mala v pláne kúpiť úplne iný typ šiat ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
No ozaj, dnes som ich mala v ruke. Prišli mi ale dosť dlhé tak som išla ďalej.
A aký plán si mala? :)
Dva prstýnky. Jeden menší a druhej větši...
Najst nejake pekne midi alebo maxi saty,pokial mozno s kratkym rukavom.Nieco,co by som mohla v tychto horucavach nosit do prace,ale nie prilis business styl. Takze zase som nekupila to,co som povodne hladala ![]()
A dlzka je pre mna super.Nemam rada kratke maxi saty.
A koľko meriaš? Ja žiadne ďalšie pruhované šaty nepotrebujem, len ma to tak zaujíma či by mi náhodou predsa len...:D Ja mám pár šiat vyhliadnutých v COS. Čakám na zľavy. Ale ani jedny niesú vyslovene letné. Ja v lete neviem čo na seba. Hlavne do práce mám problém sa obliecť. Nakupovanie letných vecí ma nebaví. Už sa teším na jeseň ![]()
Dnes jsem si koupila ty same saty ale neopisovala jsem. Nevidela jsem je tu. Az dnes. Jeste jsem si koupila kosilove khaki saty bez rukavu v Reserved a jsou pod kolena. Maji i podobne s rukavem, ale ty mi nesedely. Dost dlouhe kosilove saty bez rukavu jsem videla i v Zare.
Tam jsem si koupila dalsi cernou sukni (oboustrannou) a prouzkovanou sukni

Orsay, akurat neviem, ci tebe nebudu kratke ja ich mam presne po zem, akurat na chodenie, bosa si na ne slapem a mam 165cm, ty si myslim vyssia.
Mam 170.V Cose by som si vybrala,len nerada nakupujem oblecenie online.Asi si musim spravit vylet niekam,kde budem moct Cos vyskusat.
A ani ja sa neviem v tomto pocasi obliect do prace.Mame business casual,no nik sa toho moc nedrzi.Takze to bude toto leto boj ![]()
Tak daj fotku,nech vieme,aka si v nich kocka.
Koselove saty by neboli zle.Akurat som jedny vyradila zo satnika,tak by som ich mohla nahradit.Len vsetky,co som doteraz skusala,boli na moj vkus kratke.Tak budem hladat dalej,alebo budem musiet prehodnotit svoje naroky.
Ja na nakupy byla 2x, prvni den jsem nekoupila nic - tluste ruce, navic jsem se tu dovedela o tlustych kolenech... Vazne mi ze me bylo zle. Dnes jsem to prehodnotila. Mam velikost 38 (pravda jeste nedavno 36, obcas 34), hubena nejsem a tlusta taky ne. Tak jsem se rozjela. Ale fotku nedam.
Zkus Zaru a ten Reserved. Ty v Zare byly cervene (lososove) a fakt dlouhe. Ty v Reserved jsou o trochu kratsi. A jeste nekde jsem videla pekne kosilove saty ale nevim kde.
Dva prstýnky. Jeden menší a druhej větši...
Kroužky?! ![]()
![]()
Do kdy se dají vrátit věci ze Zootu, nevíte? Na stránkách to nemůžu najít. Už mi tu doma několik týdnů překáží jedna sukně. Pěkná je, ale neumím jí nakombinovat, aby to vypadalo ne moc zevlácky a ne moc top. A teď mi doma řekli, jestli to mám na karneval:-D. A ještě byla drahá.
Mají 90 dní.
Tak už? Gratulace
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.