Koukala jsem na ty svy ted doma a ta kozena vložka je tam fakt napevno prilepena
Co jste si dnes koupili/y?
Děkuju za info :) taky na Potrefenáhusa spoléhám, že je vyzkouší prga ![]()
jo a teda nevim, jestli to nepatří spíš do přiznání a je mi jasný, že se tu teda asi nesetkám s pochopením, ale já už delší dobu přemejšlím, že si na procházky po lese (do města bych v tom teda přece jenom nešla) pořídím tohle, jako čistě relaxaci na chození se psem ![]()

Nechcete si to ještě rozmyslet
?
já právě doufám v ty zdravotní aspekty, posílení správných svalů chůzí jakože naboso atd.!
A proč by to mělo ostatní přecházet?
Aby mě ty boty přestaly strašit všude na ulicích a v obchodech ![]()
No můj kolega to měl (a asi má pořád) a chodil v tom i po městě, a děsně si to chválil. Já bych to někdy chtěla zkusit, aspoň pro ten pocit..ale chodit v tom nemám moc kam..
každé ráno cestou do práce v podobných trekových potkávám pána. ty prsťáky se mu celkem hodí ke zbytku oblečení - šortky, triko, batůžek, takže proč ne... dnes ráno ovšem to byly prsťáky ke klasickému, tmavě šedému obleku. vypadal jak mimozemšťan
i když nepochybuju, že se asi přezouval do příčetnějších bot.
neukazuje se mi obrazek, ale hadam petiprste boty?;)
jedny mam, je to fajn, ale spis na behani nez chozeni
třeba je to ten "můj" ![]()
Tady ty jsou spis na mírný chození nebo do fitka, model alitza,spis jak baleriny s gumickama pres nart
Myslím, že zdravotní aspekt u těchto bot se projeví jen při chůzi v přírodním terénu. Po chodníku vám to leda ublíží.
U nás v praci chodi jeden pan uplne bos, k tomu celkem slušný oblečení,typu džíny a košile s krátkým rukavem,je to trochu divny :-)
a uz jste je zkousela? kdyz jsem kupovala svoje, tak mi vybrany model nesedel a musela jsem vzit jiny - kazdy maj trosku jinak udelany ta podrazky na prstech a divne to sedelo pres nehty...jinak doporucuju obchod v Jindrisske.
No ja v tom chci chodit se psem do lesa prave,ne do města
Jeste ne,jindrisskou mam prave v plánu,dekuju
mně se teda toms taky nelíbí samy o sobě, ale připadá mi že na noze vypadají docela dobře.
Nelíbí se mi, ale také bych to chtěla zkusit- do lesa.
Musí to být příjemné. Kdyby nebylo tolik klíšťáků, chodila bych i bosa.
tak se pak pochlubte jak jste spokojena;)
No ja uz o nich taky mluvím dobry dva roky,haha
No zas tak hrozný nejsou, aby strašily. Já zas bez mrknutí oka přecházím 'lodičky na rozumném podpatku na pobíhání'. Že by mi cizí boty působily trauma..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.