Dám, myslím, že zítra budu "regulovat" délku, tak se pokusím nějak rozumně vyfotit.
Co jste si dnes koupili/y?
Děkuji i za schválení strakatých kalhot. Pro mě opět "vodvaz"
.
vďaka, kuknem sa na to!
Strakatý dolejšky miluju a ty šaty jsou nááádherný!
A ty stříbrný střevíčky by jim vyloženě slušely.
Začínáš se polepšovat ![]()
Právě jsem si ty šaty zkoušela a tedy moc mi nesluší, nekecám. Jsem v nich taková mrtvolná.
Tak se namaluj a dej si červenou rtěnku. To je moje zaklínadlo a pomáhá i na chřipku ![]()
A uděluji ti zákaz sebekritiky. Odteď máš rozkaz se jenom chválit. My to přežijeme a tobě to udělá dobře ![]()
ale kus! alespon se vyfot, ja si myslim, ze ti svetle barvy pristanou.
Právě jsem je vyfotila a je to fakt tristní :-( ... jdu vložit do koupit/nekoupit.
update k The Ordinary: přišel mi ten HA hydratační krém, "krém" s vitamínem C a báze. Báze se hodí jen pod některé druhy makeupu, hodně se pak drolů. Céčko je boží, nevím teda, jestli to má nějaký účinnek, ale milkuju ten pocit při natírání. jo a je to kyselý jak šťovík. holt céčko.
a ten krém. je dobrej, fakt pěkně hydratuje. ALE!!!!!! ale on barví. jakože ne obličej (teda snad a i kdyby, tak to nevadí), ale barví povlečení. mám bílý polštář a po jedné noci hnědý fleky. a je to opravdu ten krém. všimla jsem si, že na te tubě je zaschlý zbytek a taky hnědý. tak bacha na to. Jde to vyprat, ale stějně si připadám jak špína
takže ho budu používat jen ráno, nebo až nebudu mít bílý polštáře ![]()
Ne dnes, ale dostala jsem šaty a nevím, zda-li mám mít fakt radost.
Ty jsou krásné
, taky bych chtěla takové dostat ![]()
A ty strakaté kalhoty se mi taky moc líbí, to krabacení mi nevadí.
Pozdě, šaty jsem již předvedla v reálu, zavrhla a doporučila pro vysoké osoby a nejlépe s příruční žehličkou
.
ten krém s céčkem barví proto, že v něm oxiduje ten vitamín C. Ordinary nepoužívám, ale všimla jsem si to i u jiných krémů s céčkem
ten krém s céčkem barví proto, že v něm oxiduje ten vitamín C. Ordinary nepoužívám, ale všimla jsem si to i u jiných krémů s céčkem
ale v tom HA krému céčko není, ne? a jsem si na 99% jistá, že to dělá krém a ne ten C koncentrát. a u pixla je hnědá u krému a ne u Céčka
Já si teda to céčko dávám na noc - nemá se s tím totiž chodit na slunce.... a hydratační zase mažu přes den, no...
aha! tak já jsem to pochopila tak, že barví krém s céčkem, protože tam to fakt bývá časté. HA krém opravdu neznám, je ale otázka, jestli to není záměr nebo neoxiduje jiná složka krému.
a v cem je to cecko pro plet vlastne dobry?
Kde se ty bílý šaty dají sehnat? Jsou super!
Nebo aspoň podobný. Hlavně ten výstřih a rukávy, to je přesně co potřebuju.
... kdyz se tu bavite o kremech... ja jsem vcera byla dvema kamaradkami, pred kterymi jsem neco hledala v kabelce, pochvalena, ze jsem si koupila nejaky "fakt pekny krem"... no musela jsem je zklamat, byla to kalafuna pro moje violoncello, ale je fakt, ze to baleni je opravdu moc pekne...
/ale chapu, ze to asi pro nikoho z vas nebude zrovna inspirativni nakup... ale me potesil/ ![]()

a v cem je to cecko pro plet vlastne dobry?
stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. a to tak, že bez něj to nejde ![]()
Já bych docela pochybovala, že takhle zvenku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.