Asi si sama zablokuju kartu ![]()

Asi si sama zablokuju kartu ![]()

To prvé triko a posledné šaty, ach
Wow a Wow. Mne sa to páči. Otočila by som sa za tebou s otvorenou pusou.
Ja jsem pro, ulety jsou mi sympaticke, moc ti preju saty i radost z nich. Uzij si je! :)
ty bílé šaty jsou krásné
to bude asi gant nebo mm weekend nebo něco takového?
hodí se k nim ty ploché (nebo jiné ploché boty)?
velice ti to slusi a prijde mi, ze ti taky hezky sedi v pase.
ty šaty vvůbec nejsou můj styl a určitě bych si je nikdy nekoupila, ale myslim, že tobě sluší a vypadají dobře, placaté boty k nim podle mě úplně v pohodě. a taky myslím, že dají nosit celkem normálně, že nevyžadují nějakou special příležitost (na strictly business obchodní jednání bych se teda nebrala, ale jinak...)
ty šaty jsou super, mně by teda asi odradila barva, ale vypadají fakt dobře ...
Krasné.
Máš v těch šatech krásná ramena a celkově ti sluší :-).
Vám to sluší! Líbí se mi to celé ![]()
Paráda, užijte si ji
.
ty bílé šaty jsou krásné
to bude asi gant nebo mm weekend nebo něco takového?
Je to Pietro Filipi. Navíc z outletu za třetinovou cenu, o to větší radost z nich mám
Myslím, že v reálu vypadají fakt dobře.
To prvé triko a posledné šaty, ach
Už mám delší dobu ten top v černé a dobře se nosí, tak došlo i na brášku.![]()
Ja len tak skromne, musím šetriť.

Ploche boty cajk! ![]()
Mě napadla Sisinka, jak jsem tě uviděla
(Takovej ten žvýkací bonbon, kdyby někdo nevěděl. A není to myšlený špatně!) Na tobě super.
V šatách vyzeráš super.
Tak ta zelená dělá takový ty sytý rty, nebo jak to říct, zvýraznila přirozenou barvu, trochu do růžova, ale ne klasická pink, spíš taková živá růžová, ale pěkná, bych řekla.
Nejou to žádný sofistikovaný barvy, ale na denní nošení v pohodě (teď začínam bejt zvědavá na tu modrou
)
edit: ještě se rozvinula, je fakt hodně růžová
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.