má krásnou barvu!
Co jste si dnes koupili/y?
Jo, akorát teda já znám jiná pravidla, než co tam mají přiložena. Přijede malý synovec, tak předám zkušenosti dalsi generaci. A možná to zařadím do své sportovní rutiny ( až jednou budu mít sportovní rutinu
). Skákali jste to taky?
Už trénuješ? ![]()
No já ji nemám
budu to muset dát z voleje ![]()
Jasné, celú základnú školu. Veľmi som chcela do partie hackysack, ale na ten som bola ľavá takže mi nezostalo nič iné ako skákať gumu ![]()
Výběr barev mají fakt dobrý. Já kupovala v Place store, tam byl výběr omezený, ale na gumu.cz mají další pěkné.
To je dobrej tip na dárek, teď se okolo mě vyrojilo tolik dětí..
Jo, je to potřeba šířit dál.
já už jsem to neviděla kolik let...podle mě už to ani neznaj. Ale já, kdyby se sečetlo, jsem proskákala fakt snad roky
Super! I když správná skákací guma je svázaná z pěti různých kousků ukradených mamince z šití.:-))
nevím, co s nimi budu dělat a kam je budu nosit...ale zaslepenost zvítězila ![]()

super! :)
No, jak píše Krehutka , je potřeba to šířit
jedna moje kamarádka má dva divochy, to by je mohlo zaměstnat..
Takovou jsem samozřejmě měla, guma ze starých tepláků
. Ale teď je nová doba (a fakt se mi líbila ta barva), posvazovane gumy z trenýrek přenechám skalním hipstrům.
Nene, já měla z jedinýho kusu! Dostala sem ji, heč!
A co ta rtěnka? Dobrý? Mám políčeno na zelenou!
a pohledy nejaky stary nebo novy?
ja si vzpomnela, ze si do obyvaku povesim par ceskejch filmovejch plakatu, ze 70. let. Nakonec jsem na netu nasla tohle, asi objednam, zaramuju a bude: http://nfa.cz/cz/e-shop/plakaty/70-leta/ nektery maji fakt krasnou atmoferu, jiny na me zas pusobi lehce depresivne.
omg ten je super! este nemam definitivne vybrano, rekla jsem si tri a dost, ale jak decko v cukrarne, no ...
![]()
Teď zkouším tu červenou, zelenou dám zítra. Barva pěkná, zatím drží a to sem si to záměrně dala před pitím kafe. Akorát teda stopy na hrnečku ano, ale takovou, která by to nedělala, neznám. Jsem zvědavá na tu zelenou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.