Sandály jsou moc pěkné.
Rtěnku jsem právě objednala červenou a oranžovou, tak jsem zvědavá.
Sandály jsou moc pěkné.
Rtěnku jsem právě objednala červenou a oranžovou, tak jsem zvědavá.
Využila jsem 30% slevu v Lindexu a donesla sukni, lněné kraťase na chalupu a podprsenku na jógu (jen moje je černá). V Tchibu jsem pak ještš pořídila legíny na jógu.

Skvelý nákup a teším sa fotky ![]()
Pekná kabelka
Vypadaji super.
Tak ich na najbližšej fotke vo vedľajšom vlákne, dúfam, vidíme
páčia sa mi.
tricko sabaton na havirovske slavnosti. ehm... po kelly family v mych 12 letech to bude me teprve druhe fanouskovske triko :D

Jo, pretahnuto prboblem je, me to zalezlo do jednoho rozsirenejsiho poru a.chodila jsem celej den s teckou nad rtem.:-)
krasny nakup!![]()
Sú veľmi pekné, čakám na foto. ![]()
včera došly Pecka džíny a jsou pecka. ideální barva, super střih. akorát je nezapnu přes vanu. ale nechám si je, do zimy MUSÍM zhubnou
Vagabond sandály. Už jsou na cestě ![]()

Nepsal tady někdo, že jsou spíš větší? Pořád nevím, jakou si mám objednat velikost...
jsou tak o dve čísla větší než normálně. protože já jsem slon, kalhoty 42 a tyhle mám 38 a kromě vany mi jsou všude úplně akorát.
Slevy v MANGO outletu
Naštěsí mi vše sedí a nic vracet nebudu.
Bílá košile, bordó sukně, černé kalhoty, zelená halenka a troje šaty.

Díky. No tak to jsem teda zvědavá... Nějak se na tu velikost 32 neodvažuju kliknou
.
Že já sem lezu...už mám objednané pecka džíny a teď ještě viktorky boty, akorát v hnědé.

Aj hnedé sú pekné. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.