A já Vám naruším oblečení, koupila jsem toto (zatím objednala a vyzvedávám v říjnu :))

Co jste si dnes koupili/y?
To je nad všecky hadry. Akorát, že mně zatím vždycky všechny uschly, shnily, v nejlepším případě zplaněly![]()
Toho se taky trochu bojím,hlavně stromkovejch, ale ty půjdou na terasu do květináčů, ostatním se u nás zatím vede, ale stromkový, notabene tyhle převislý co jsem si vzala, budu mít poprvé, tak si to musím nastudovat :)
Na Kolišti v Karsu, prosím?
Já pořád toužím po nějaký pěkný, voňavý růži... ale nedávno jsem se na nějaký sápala v Hornbachu, a místní odbornice pravila, že v květináči se jim dařit nebude ![]()
a sááápra.... no když tak půjdou do země..místa je tu dost :)
A to jsem slibovala, že pořídím fakt velkou nádobu
Tak jestli máš na výběr (já bohužel ne), můžeš to nejdřív zkusit s květináčem a když uvidíš, že to nejde, tak ji přesadit. Vlastně moc neriskuješ ![]()
Dnes mi prišla z Hm 30% zľava . Tak som objednala pecka džínsy aj vo veľ. 32. Dúfam, že mi jedny z nich budú. Porovnávala som to s tabuľkami v Mango a mali by mi sedieť skôr 32.
Na Kolišti v Karsu, prosím?
ano
ja si je vcera koupila ve vel. 42, normalne nosim 44 nebo 46, a byt se mi vcera zdaly trochu tesnejsi, dneska rano jsem je oblikla uplne krasne (asi se pres den cela nafukuju:D). takze doufej, ze ti nebudou velky:)
Tak normálne mam všade 34, sem tam som v Zare obliekla aj 32 ale túto veľ som tam už dlho nevidela. Tak uvidím, sama som zvedavá.
Tak super.Veď aj ja som medzi 38-40 a tieto mám 36-ky.Keď ich oblečiem po opraní,sú také,že LTT a potom sa postupne trochu roztiahnu a fajn.
paktofonika neboj,budú Ti isto dobré ![]()
No ale co s tými druhými. Ja mam na ceste aj 34 a aj 32.
Tie 32 ma vyšli na 8€, no nekúp to? ![]()
Tu 34 tu snadno střelíš. Stoupám si do fronty.
Dnes dorazila a nějak nevím no... Omlouvám se, neumím moc vkládat fotky z mobilu.
Super je ![]()
kabelka se mi líbí a taky se mi moc líbí šaty:-)
Mne teda omlouvam se vubec
Mne dnes prišlo Mango konečne. Rifle aj topánky sú úplnesuperboží.

Omluva není třeba. Ani já sama jsem se ještě nerozhodla, jestli se mi líbí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.