Proto bych sem nemohla dávat fotky každý den, ani kdybych na to měla čas. Nosím furt to stejné.
Co jste si dnes koupili/y?
Ale třeba by to někoho dovedlo k prozření, že nosit furt to stejné dokola je vlastně normální a fajn.
no... to ja vlastne taky. ale bohuzel mi to nebrani v tom mit preplnenej satnik :/
Já už to tady s někým probírala. Věci, které jsem na sobě neměla 2 roky, posílám pryč. Vyhodila jsem skoro vše "to bude ještě dobrý na doma/oheň/zahradu", snažím se nenakupovat stylem "za ty prachy to tam nemůžu nechat", atd. Pak i ta skříň vypadá dobře a nemám problém vybrat v čem vyrazím ráno do práce/večer na drink. (Noo tak dobře, večer mi to někdy trvá déle.
)
Me by zajimalo jestli vam, ktere mate minimalisticky satnik, nekdy vadi, ze to obcas vypada, ze nosite neustale to same. Ja mam taky minimalisticky satnik, cilene ho tak buduju, hodne veci mam asi i podonych, vetsinou mi to vyhovuje. Dobre se kombinuje, neztracim cas pri vyberu, ale pak se dostavi takove divne nutkani, ze asi vypadam porad stejne, ze je to nuda, ze bych se mela trochu odvazat... pak se zase vetsinou uklidnim :).
Mě to nevadí, jsem spokojená, můj šatník se mi líbí a ráda ho nosím furt dokola.
ale no, čo mi to robíš? ani ja nemôžem nakupovať. Aj keď tie topy by sa mi bohovsky hodili na pole dance
Minulý týden jsem se dívala na seriál Až po uši s Geislerkou a právě se mi dost líbilo, jak tam chodila oblečená a v podstatě v tom stejném dokola.
Minimalistický šatník jsem měla. Není to pro každého, já jsem podlehla trendu bílá, černá, sedá a trench coat a Kašmír a pak mě to,lidi zlatí, začalo tak s... nevyhovovat, ten pohled do monochromatické skříně mě deptal. Já chci mít satnu jak v divadle, prohrabávat se barvami a vzory a nakonec si stejně oblict ty černé šaty. Ale musím mít tu možnost výběru.
Taky asi nějaká nemoc...
To je skvelý šatník. ![]()
Moja skriňa má na šírku 140cm a mám tam všetko oblečenie(okrem búnd a topánok) vrátane kabeliek(3ks). Nikdy som nemala veľa oblečenia, keď som bola mladšia neboli peniaze, neskôr miesto a teraz mám oboje ale už som si tak akosi zvykla a nemám potrebu mať doma tri skrine oblečenia. Pravidelne triedim a mám len jednu zvláštnu sekciu: so psom :) Rovnako nemám oblečenie rozdelené na jar, leto, jeseň, väčšinou sú to veci(okrem letných šiat, 2ks) ktoré môžem nosiť celoročne. Výnimkou je zima, tam už mám fakt hrubé vlnené svetry(3ks), jeden kabát, jednu bundu a tri zimné topánky. Kabát budem musieť tento rok už vyradiť a strachujem sa, že si nič nové nevyberiem. No a vlastne za posledný rok som si kúpila veľmi málo vecí a toto nenakupovanie vyvrcholilo až teraz keď som po veľkej čistke musela vyhodené veci nahradiť. Snažím sa robiť premyslené nákupy, ale nie vždy sa darí(ananásy, strieborné culotty a pod), no a niekedy sa nechám zmanipulovať diskusiou a kúpim vec ktorú nepotrebujem(pecka džíny). Ale snažím sa fakt. A v poslednej dobe kupujem čoraz viac šiat, pretože mi vyhovuje to, že k nim už len doladím topánky a kabelku a nemusím rôzne kombinovať. A nemyslím si, že chodím stále v tom istom.
Mě to nevadí, jsem spokojená, můj šatník se mi líbí a ráda ho nosím furt dokola.
Mne sa tvoj šatník(aspoň čo som videla) tiež veľmi páči ![]()
Mise stribrny polobotky splnena, v dalsim Aldu meli moje cislo, jsou tak pohodlnyyyy! Zadna Zara nebude, nic nic. Konec hlaseni.
Ke skrinim se nevyjadruju, mam malej walk in closet, kde mam pradlo, kosile, tricka a veci na cviceni, skrin menim zima-leto, protoze se to tam proste nevleze. Boty to je kapitola sama pro sebe, nastesti obdobi, kdy jsem mela 85 paru je pryc.
85 párů bot? ![]()
No, des to byl jako (to bylo nez jsem se odstehovala do Kanady). Vsechno jsem bud prodala nebo vyhazela a zbylo mi 5. Ted mam teda o dost vic, ale kvalitni a kupuju fakt jen to co budu nosit. Jsem vylecena. Ja jsem driv hodne cestovala i pracovne a po ceste do hotelu sup do obchodu ze... no a vezu si pak nekolikery boty, treba limitku Converse kozenou s jakoby perokresbou Cobaina a tak, nektery byly fajn :)
Ten serial si najdu. Díky za tip. Taky mi to vetsinu casu vyhovuje, i kdyz muj satnik vypada treba uplne jinak nez tvuj nebo treba Pecky. Vase obleceni se mi libi moc, tak me to tu vzdycky v době te krize uklidni :))

Dnes ještě tohle a teď už si fakt dávám zákaz nakupovat ![]()

Děkuji, taky bych si i tebe vybrala. ![]()
Jako seriál roku to není, ale docela fajn oddychovka. A Geislerku sleduju i na instagramu, líbí se mi její styl. Nic přeplácaného, jednoduché a přitom dost chic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.