Tak se dohodněte, jak to vlastně je
. Stejně rozporuplné jsou názory na Tomsky
.
Co jste si dnes koupili/y?
každopádně conversky jsou sice oproti lodičkám pohodlný:-) ale většinou hodně dřou a na tenisky jsou výrazně nepohodlný
to se dobre cte, mohla bys treba hodit fotky jako priklad nejakych ucesu?
ja uz sedivim a prave se nechci barvit, ted to nechavam odrustat a nejaka inspirace by se mi hodila.

Nosím zhruba toto, undercut jsem měla takovýto delší, ne vyholený strojkem. Když se udělá pěšinka míň na straně, vypadá to jako krátké mikádo. Vlasy se mi takto vlní jen při foukání difuzérem, když to vezmu přes kulatý kartáč, vyfoukám je do podkovy. Ale se mi chce málokdy, je to dřina :-) Prošedivělá jsem rovnoměrně, ještě převládají vlasy černé.
Teď zkouším nechat dorůst i ty dolní vlasy, kadeřník má v plánu něco z dlouhých vlasů. na jednu stranu mi vadí, že to podstříhané teď nosí skoro všichni, na druhou stranu jsem s tímto účesem byla hodně spokojená.
často jsem nosila toto, což teď s tím dorůstáním už nevypadá dobře

Pěkný oboje
Toto je super! Takhle to ted nosim hodne casto, protoze jsem rano lina si foukat vlasy.
Moc se mi líbí top! ![]()
Na údržbu jsou super ty vlny. Vyfouká se to jednoduše přes difuzér a česat se to nesmí :-) A když to nebylo ono, tak se zapletly. To mi teď chybí.
Vlny mi moc nesluší právě.
Takže u mě vede francouzský cop :) když už jsem se ho konečně naučila
No Toms sú jedny z najpohodlnejších topánok čo mám doma. Tie fakt doporučujem.
těch birkenstocků se fakt nebojte, já si vzala uplně nový sandály na 20km výlet v lese a úplně dobrý, nohy v nich nebolej, mám od jiný značky mnohem levnější pantofle do práce, jednou jsem v nich šla omylem domů (3km) a myslela jsem, že nedojdu, jak mě pálily chodidla, i se mi pak udělal zespodu puchýř
No je pravda, že som ich včera skúsila dosť narýchlo. Predavačka na mňa vytvárala nepríjemný nátlak a bolo mi to nepríjemné takže som skúsila jedny a utekala som preč. Možno si ich objednám s Answear, tam sa dajú keď tak v pohode vrátiť. V tej rýchlosti som to hneď porovnala s tými mojimi EVA a tie sú ako papuče. Až sa ochladí, vydrhnem ich a budem nosiť na doma, lebo sú fakt pohodlné. Priateľ si skúšal arizony a páčili sa mu, je odhodlaný si ich kúpiť.
Huš! Zase kupujeme boty?
Gizeh Birkenstock jsou super, pohodlný, velikost sedí, ale moje nohy v nich vypadají blbě, CHCE to hezké lýtko. Ale stejně je nosím, se mi proste líbí. A ty Tomsky si nejspíš nekoupím, budu šetřit na parfémy, těm jsou moje lýtka ukradeny a budou mi slušet vždycky ![]()
A píšete, že soft sú zbytočné. Je lepšie si kúpiť tie úplne obyčajné? Teraz pozerám, že sú ešte s birko-flor úpravou. Tie sa líšia len tým že niesú kožené? Mám v tom už chaos ![]()
no ty vyměkčený mám jedny domácí, podle mě to neni nutný, jsou pohodlný i bez toho. To birko-flor se asi netýká stélky, ta je buď kožená nebo asi celá plastová, jako to máte vy, ale svršku boty, to je jejich materiál ala koženka/guma, mně to na těch botách nevadí, je to měkký, nedře to a nepraská to, vypadá to dobře. Třeba na sandálech, co mám, je to fakt k nerozeznání od kůže.
dostala, voni krasne

tak znáš to .... Kdyby dnes měli stříbrňáky v mé velikosti, jsou moje. Zdají se mi fakt pohodlné.
asi po dvaceti letech jsem si koupila jednodilny plavky. posledni jsem mela nekdy na prvnim stupni ZS. dneska jsem v nich vyrazila k vode a byl to hroznej nezvyk, prislo mi, ze na me kazdej kvuli nim cumi :D jediny, co me stve, je, ze po namoceni ta barva hrozne ztmavne, takhle hezky cihlove cerveny jsou jen suchy :/

Mám dotaz, dnes jsem si jako úlet koupila rozedrané džíny (byly ve slevě, takže nekup to, že?) a zajímalo by mě, jsestli ta rozervaná místa chvíli drží pohromadě. Nedovedu si předtavit, že mohou vydržet běžný provoz, jako je ohýbání kolene, sed
. Jednou v životě jsem je prostě zkusit musela.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.