Me by zajimalo jestli vam, ktere mate minimalisticky satnik, nekdy vadi, ze to obcas vypada, ze nosite neustale to same. Ja mam taky minimalisticky satnik, cilene ho tak buduju, hodne veci mam asi i podonych, vetsinou mi to vyhovuje. Dobre se kombinuje, neztracim cas pri vyberu, ale pak se dostavi takove divne nutkani, ze asi vypadam porad stejne, ze je to nuda, ze bych se mela trochu odvazat... pak se zase vetsinou uklidnim :).
Můj šatník, co tady tak sleduji, se hodně podobá tomu, co nosí jinx nebo nellielovett, a baví mě hodně let. Převážně černou a bílou nosím už asi od střední. Že bych vypadala pořád stejně mi nepřijde. Ve 20 jsem začala šedivět a před pár lety se přestala barvit a nosím docela zajímavé účesy, takže si troufám říct, že to není nuda, jak vypadám. Aspoň pro mne.
Taky mi na mém oblékání vyhovuje, že mám šaty/kalhoty/košile, které běžně nosím do práce. Ale obleču k nim tenisky, koženou bundu a můžu jít na pivo nebo s dcerou na písek. A když jindy mám náladu si vzít to oblečení do divadla, tak správné doplňky a boty z toho udělají zase něco extra.