mě došel balíček 5 dnu od objednávky
Co jste si dnes koupili/y?
Z jejich ofiko e-shopu? Já tam mám zatím stále jen objednáno, zaplaceno, o expedici ani ťuk.
Ano. Já tam měla celou dobu status objednano. A rovnou přišel mail od DPD
mně taky skoro hned, ale podle mě záleží, co jste si objednala..pokud třeba makeup, tak to může trvat dlouho. každopádně bych zkusila kontaktovat zíkaznické centrum, pokud mají (nikdy jsem to nezkoumala).
Zatím jsem v klidu, objednávku jsem zadala minulý pátek, jen jsem byla zvědavá, co se bude dít dál a myslela jsem, že se zobrazuje např.informace o odeslání. Makeup jsem nakonec neobjednala. Dám tomu dva týdny a pak se uvidí.
sako-kabát v zara

Tak já teda du příkladem
A už je doma alebo si objednala? Aj si mala špeciálne požiadavky? Ak budeš mat chuť mohla by si mi až ti príde poslať foto? ![]()
Včera sem hodila objednávku a sem v očekávání. Specielní požadavky sem neměla, neumím polsky
sama sem hodně zvědavá, foto určitě postnu..
Dneska jsem si koupila dvoje kalhoty a ty barevné (ve skutečnosti myslím mnohem hezčí než na fotce) budou na mně oblečené trochu nezvyk, ale hodně dlouho jsem se v obchodě necítila tak dobře v kalhotech. Hned bych whiskas poslala do Zary ![]()

já se na ni těším s Vámi
.
Já v Zaře dnes byla, zkoušela jsem troje kalhoty ... a neodnesla jsem si žádné.
A já si pro ty samé v černé ještě asi zaskočím
Jestli vy moc nevybíráte až přeberete ![]()
Ne, ne. Mám ze Zary dvoje černé kalhoty a dobrý, ale oni ty střihy mění. Možná jsem měla více hledat, ovšem neměla jsem moc času, tak jsem vše jen v rychlosti prolétla.
Ja mám tie basic z minulého roku a na jar som kupovala znovu a stále sú rovnaké. Ale majú podobné a tie už tak nesedia, majú rovnakú cenu a vyzerajú rovnako ale strih nohavice je iný.
Přesně! Jsem ráda, že nejsem sama s tímto názorem. Také mám ty basic z minulého roku a fakt sedí pěkně.
Tak neviem či sme sa teraz pochopily, ale ja som presne ten istý strih kúpila aj tento rok. Len som k tomu dodala že majú po novom ešte jedny podobné a tie už nesedia tak či si náhodou neskúšala tie druhé. Lebo tie basic basic najobyčajnešie sú stále rovnaké.
Mám ty starší/původní model a dobrý. Dnes jsem zkoušela novinky, které vypadají podobně a ty mi moc nesedly. Většinou mi nesedí ani kolekce Zara Woman - přijdou mi nějak větší v pase (samozřejmě v tom samém čísle).
Musím si zde novu pochválit nedávno koupené sandály Inuovo. Dnes jsem je měla na noze celý den a fakt paráda, pohodlíčko
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.