Miva, ale doporucuju videt to ve skutecnosti. Neco jsou celkem hadriky. Ale par fajn veci jsem tam poridila.
Co jste si dnes koupili/y?
Práve preto nenakupujem online.Rada si veci ohmatám a odskúšam.Častokrát fotky klamú (ale to všetky vieme).
Jj na fotkach vypada cajk i haemko
massimo musim rict kus od kusu, dziny odtamtud vydrzely veky a vlastne este drzej (akorat ja neudrzela, jsou mi ponekud tesny), dva svetry vypadaly uz po par mesicich jak krave z huby.
V BA v Auparku je predajňa Massimo Dutti. Minule som isla okolo no a nestíhala som už nakuknúť. Škoda.
Tak ešte že si to napísala. Do Auparku až tak nechodím, ale pojdem do Ba, tak kuknem radšej live.
Tam nechodím,tak to najbližšie možno pri návšteve Ba prehodnotím.
S džínama musím souhlasit. Mám od tamtud troje a všechny jsou pořád fajn. I barva drží. Chce si to prohlédnout osobně. Minule jsem pokukovala po šatech a jedna velikost už měla viditelné opotřebení materiálu (a to jen byly na ramínku). Ale jinak zatím vše co jsem tam koupila vypadá pořád docela v pohodě
Bola som odskúšať Karoleenine džínsy,ale do menšej veľkosti som sa nevopchala a väčšia už bola veľká.Tak som si odtiaľ odniesla ďalšie pásikované šaty ![]()

pěkný žabky - to tam maj´ taky?
Tak to netuším.
Ty žabky jsou moc hezké. Chodila jsem je okukovat a mám strach, že ty pásečky lehce přetrhnu při neopatrném kroku. Myslím, že je to R.Lauren.
aha... já myslela, že to je produktovka Lindexu...
jestli je to R.L., tak je mám úplně ty samý ve stříbrný barvě - tak asi proto mě zaujaly ![]()
![]()
nojóóó, nóóó... srandičky, na to vás obě užije!
hele, když už jsme u toho: a co ty černý na kroužek kolem palce, od Vagabondu, dobrý? ![]()
zateplených netřeba - skáču pak rovnou do jezdeckejch kozaček... ![]()
Potřebuji slavnostnější šaty, tak jsem objednala tyto. Jsem zvědavá, jestli mě ještě víc nerozšíří. Mám pocit, že se mi naživo v obchodě líbily, ale nezkoušela jsem je. Ještě k nim ale doplnil přehoz, boty a kabelku...

blbý, jely zpátky.
mám moc krátký prsty. menší velikost jsem ani neobjednávala, bojím se, že to bude ten samej problém. že bych potřebovala ten úchyt na palec víc dopředu prostě

to je smůla teda!
a nebyl to vadnej kus?
ty moje ti seděly, ne?
to´s měla asi v dětství chodit na klavír, jako já... to prej dělá dlouhý prsty ![]()
edit: teď koukám na tu fotku, a spíš mi připadá, že by to chtělo o číslo menší... vzadu seděj, vepředu přečuhujou - kroužek by se pak přizpůsobil myslim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.