To já taky.jeden mám z loňska překvapivě z c@a kvalita nadstandartní, ale je spíš volnocasovej..
Co jste si dnes koupili/y?
Vím minimálně ještě o jedné, ale počkám, jestli se sama přizná![]()
Já taky, už jsem si u Ounz objednala avízo ![]()
Ale tak vona se už přiznala, poradna str. 230 :-)
Ty výprodeje mne zničí. Nutně si musím koupit další pár nohou.

co to máte za mini nohy?
já už bych si ve výprodejích nekoupila nic, moje číslo je už týdny vyprodané ![]()
Haha, normálně mám 37/38, nějak jim to číslování ulítlo. Ale některé zimní mám i 39, tak se to vyrovnalo.:-))
ale jako boty pěkný ![]()
Tam mají ty velikosti nějak divoký. Já normálně nosím 36 a tam mi byla 35 volná. Asi chtějí,aby si tam každá připadala jak Popelka
Prstýnek je z klenoty Aurum za 380 Kč. Stříbro a syntetický opál. Ale na ruce vypadá úplně nádherně, cely se třpytí. Ten je prostě pro radost.
rozarka děkuji moc, ale to dělá ta rtěnka (protože o mejkapu se mluvit nedá) nemít červenou pusu a nesmát se, tak se mě lekneš. Fakt. Jsem naprdnutá šedivka béžová.
V tom případě je zajímavé, že se ti daří tak dlouho předstírat, že krásná jsi.
Ta rtěnka tedy musí být kouzelná.![]()
Já když tě vidím tak znova žasnu.
Tak to buď ráda, že se nefotím nenamalovaná. To by bylo procitnutí ![]()
Přísahám ale na červenou rtěnku, to je základ, a trochu zakrýt kruhy pod očima. No a trochu přibarvit obočí a lehce přepudrovat. To je můj naprostý základ, který je nutný, abych se cítila jako člověk ![]()
V pátek jsem konečně objednala The Ordinary, tak jsem zvědavá, jestli zásilka do Vánoc dorazí
(někdo tady psal o předlouhých dodacích lhůtách).
jestli z asos, tak to máš do pátku doma ![]()
Ne, z ofiko e-shopu. ![]()
![]()
![]()
Prostě mám málo bot, že?
Pekny nakup ![]()
Nekúpila, dostala, že mám cvičiť. ![]()

mno... pokud by mi tohle někdo dal i s tím komentářem, tak už by tu šlapku měl obtisknutou na tváři! ![]()
On synáčik chodí domov potme, pssst,
možno to zabudnem hned za dverami položené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.