Mě by teda nenapadlo, že se dá existovat bez jediného trička![]()
Co jste si dnes koupili/y?
80% šatníku mám šaty, k sukním a kalhotám košile a topy... A samozřejmě funkční trička na sport, ale to se nepočítá
.
ty kalhoty za pade si taky závidím, jsou to fakt klasický mrkve, jak vytržený z doby minulých
a snad teda ty šaty moje osoba unese ![]()
Opět nákupy v Mango outletu.
http://www.mangooutlet.com/cz/zena/kosile-kosile/bavlnena-kosile-s-kapsami_63015001.html
http://www.mangooutlet.com/cz/zena/tricka-a-topy-dlouhy-rukav/tricko-z-jemne-pleteniny_63090111.html
http://www.mangooutlet.com/cz/zena/kalhoty-uzke-kalhoty/dziny-skinny-s-vysokym-pasem_63070063.html

Jak je to s vracením zboží? Mám tam vyhlídnutých pár věcí, ale většinou z eshopu musim stejně část vracet...
Taky by mne zajímalo.....a velikosti podle tabulky odpovídají? Už mám ledacos v košíku, co by se mi hodilo
Přiznávám, že moc nevím. Zatím jsem objednávala dvakrát a vše mi sedělo (jen kalhoty mám dlouhé, ale to mám všude, jsem malinká, takže si je pak zkracuji), takže jsem nic nevracela. Ale v balíku je vždy vložená nálepka na balík, pro případné vrácení zboží (nejsem teď doma, tak se Vám nemrknu, co je tam přesně napsáno, třeba jestli je to bez poštovného nebo tak něco)
Velikosti myslím, že sedí. Orientovala jsem se spíše velikostmi, které obvykle nosím a objednala stejné a nic jsem zatím vracet nemusela. Trochu jsem se obávala kalhot, jsem drobná, ale mám širší boky, ale i ty mi nakonec seděly, jen na délku ne
(brala jsem velikost 34)
V pohodě, děkuji, já to progooglím, objednávala bych víc zboží, takže by mi případné poštovné zpět nevadilo, rozložilo by se mi to do více kusů:-).
Tak v mangu velikost kalhot 34, to jseš jak za groš škudla nebo jak se to píše:-D. Zrovna u kalhot musím vždycky číslo přidat.
Díky, prubnu to
Věci z mangooutlet je potřeba poslat zpět do eshopu, narozdíl od manga. Je tam ta nálepka plus papír, kde jen poznačíš, co vracíš. Je potřeba mít založený účet, kde vyplníš č.ú., kam ti pošlou zpátky peníze.
Já vracela úplně všechno (až na jedny šaty) a peníze mi vrátili max do 14 dnů. Vše bez problémů.
No, jak říkám, jsem dost drobná (mám 1,59m a necelých 50 kilo), takže i ty kalhoty beru malé. Jen se vždycky bojím, jestli je dostanu přes boky. Obvykle, jak je natáhnu, tak mi plandají na lýtkách a v pase odstávají, nebo je právě vůbec nepřetáhnu přes boky. V tom Mangu ale sedí dost dobře, nikde nic neodstává a neplandá a ani netáhne.
Takže za mě fakt spokojenost.
To šetrenie mi ide.
Sluchátka ![]()

k těm stříbrným botám super ![]()
Hodiť sa budú ku všetkému, doteraz som mala zelené. Akurát ten nápis by na nich nemusel byť. Ale pomer cena/výkon rozhodol.
Ještě Petra Hůlová: Paměť mojí babičce a Stanice tajga (event Umělohmotný třípokoj) teď čtu od Bolavý Ke dnu a taky se mi to líbí, i když Do tmy sem prakticky shltala. Pak Petr Stančík Mlýn na mumie. Možná si ještě vzpomenu na něco..
Ja mam moc rada Michala Ajvaze,ale pise teda taky furt jednu knihu.mlyn na mumie je superboží :-))taky se mi líbily cesty na Sibiř od ryšavýho a Tučková
Šli jsme primárně manželovi koupit košile a já jsem si už po pár minutách v obchodě ulovila tuto halenku. Má zajímavou strukturu, což asi z fotky není moc poznat. A ještě ráno jsem si koupila nový účes (proto ta hlava tak září :D )
Nojo! Tučková, jak sem mohla zapomenout. Ajvajze neznám a Ryšavýho taky ne, díky za tipy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.