kdyz jsme teda u toho, nema tu nekdo nahodou tipy na soucasny cesky autory/knihy? zejmena ty s lokalnejsima tematama.
Co jste si dnes koupili/y?
Super nákup.
Ja už mám asi 7 rok Kindle 3 a dúfam ze ešte dlho vydrží.
Knihu som už včera začala čítat, aj keď mam rozčítanú inú, nemohla som vydržať
A zatiaľ super.
U tenisiek sa trochu obávam ci nepopraskajú. Keď som ich obula hneď som zabudla na všetky pochybnosti.
Podrážka je zvláštna, pripomína mi polystyrén. Možno aj preto som mala obavy ci sa môžu namočiť a ako ich čistiť, tak som si vyhľadala videa o čistení a ľudia v pohode hádžu do práčky. Zvažujem že si boost kúpim aj na behanie.
Jiří Hájíček: Dešťová hůl ( i dalsi jeho knihy)
Jaroslav Kalfař: Kosmonaut z Čech
Anna Bolavá: Do tmy
Patrik Girgle: Vertigo
Tomáš Grombíř: Jedničky a nuly
diky moc!
taky je dobrej ten podsvícenej displej, že se dá číst potmě (v dálkovým autobuse, v posteli, když člověk nechce někoho budit rozsvícením lampičky nebo když někde není elektřina)
tenisky super, ale ta podlaha ......
To je PVC. Nechceli sme investovať do bytu keďže sme vedeli ze tam nebudeme dlho.
Ty tenisky se mi líbí moc...:-). Asi by se mi taky hodily k nějakému oblečení...
diky moc!
znáš Patrika Hartla? jeho knížky jsou hezký, vtipný, současný
včera knihu, šaty a džíny. oblečení je z M&S, dříny ve slevě za 49,- šaty za 199,- džíny jsou super, mrkváče, trošku mi jsou velký, ale to se mi právě líbí, hned jsem je šmikla, ať je mám je kotníkům. s šatama si nejsem jistá. mám je hodně oversize, nosila bych je bez pásku, to nemám ráda. takže takovej pytel. no zkusím se v tom vyfotit. myslím, že na podzim s křivákem nebudou špatný. a pak knížka. ta se čte sama a je hrozně pěkná, taková pohádka. ale občas trošku oddechu neuškodí

Třeba k džínám? ![]()
Ironie?
Já ty džíny, které jsem si kvůli parfumanii koupila (dvoje), jsem měla na sobě jednou, na srazu spolužáků na chalupě...
. Ale tyhle tenisky by se mi spíš hodily k těm různejm Cos šatům...Ale stejně jsem je ve 36 nenašla, takže ušetřím...
K pecka džínam. Už si ich vyvetrala?
edit:aha už to vidim
Třeba k džínám? ![]()
![]()
Mně se nějak vybavil tvůj nákup džínů a že se ti snad rodina smála kvůli tomu, že nemáš v čem jít na výlet (snad se úplně nepletu). Tak aby doma nebyli úplně paf, až se objeví 999 v novém outluku. ![]()
v tech satech si te dokazu predstavit, hodi se k tvymu typu. a kalhoty za pade zavidim :D
Jen se směj..
. Člověk vleze na diskusní fórum a má pociť, že mu něco chybí...
. Ale zatím nemám Vagabondy, Birkenstocky, ani Tom's, lovecký brašny, chlebníky... a culottes jenom jedny...
.
Že culottes jenom jedny :D Ja ešte potrebujem zimnú verziu a vystačím si s dvoma. Ja mám pocit, že mi chýba min 5ks šiať z COS. Na ten svoj wishlist tam sa bojím pozrieť. A samozrejme stále tvrdím že musím šetriť a min. ďalší rok by som si na seba nemala nič kúpiť. Takže tak
Jo, to jsem byla já...
. A dokonce jsem si k těm džínám koupila dvě trička. Jediná v mém šatníku
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.