Objednala jsem bikerku ze Zary, kterou má paktofonika a stříbrný adidasky.

Dobrý nákup. Tenisky sú kozmické!!! :D Ja mám len také obyč biele ![]()
A knihu..

aaaaaaaaaaaa... sú v akciii...to niee ![]()
![]()
![]()
Mně se ty bílé líbí, ale pak jsem našla tyto, no a slevový kód do footshopu a bylo to. Ale tak uvidím, jestli obojí nepovalí nazpět. Snad ne. ![]()
(Někde jsem tu psala, že jsem potkala slečnu ve stříbrných adidas raf simons a vypadaly fakt dobře.)
Práááávě. Já na ně měla ještě asi 300 slevu.
No ja som našla ešte kód na 10% dolu. Sakra.![]()
Biele mám vagabond a nie stan smith, to mi toľko bielych tenisiek zas netreba, ale tieto strieborné sú super. Ja som myslela že stoja aspoň 200€, majú aj tú ich boost technológiu.
No ja myslím že na jeseň budú super. Kombinácia čiernej so striebornou predsa len nebude tak tvrdá ako s bielou. Jo a k tej novej oversize riflovke.... ![]()
A polobotky mám :D Treba mi topánky na zimu. Už mám vyhliadnuté takže pohoda
Hele, vždycky se dají vrátit že jo?
K té bundě budou super! Myslím, že nakonec budou dost univerzální.
Úplnou náhodou, naprosto neplánovaně (jak jinak taky, že..) jsem si dnes koupila sukni a kalhoty. Sukně je koženka, náznak hadiny, midi, úzká, vepředu s rozparkem. Sedí a vypadá skvěle.
A navíc kalhoty, které se mi líbily už před časem, za plnou cenu, ale ovládla jsem se. Já jak vidím černo-bílou kombinaci jsem k neudržení. Tak jsem se tedy nedržela.
Produktovky jsem už nenašla.

Jj. Akorát teď aktuálně myslím shánějí hygienické potřeby, deky a spacáky. Oblečení ne.
Tak zimníma se asi nic nezkazí, řekla bych. Spíš jsem to pochopila tak, že mají omezené skladovací prostory a nemůžou vzít vždycky všechno.
Aj tebe chodia tie vtipné sms z Footshopu??![]()
Jo! Jsem se po první větě docela zarazila.
Ale ještě nevyexpedovali.
:D A ja že kto mi píše. Mne už to aj poslali, druhá sms bola ešte lepšia než ta prvá :D
Cože cože cože? Já už chci taky druhou smsku.
Jsou tentokrát nějací zpomalení.
Tak jsem si právě koupila culottes..
Jsem na sebe docela zvědavá.. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.