Ty vlasy (střih) máte skvělý!
Co jste si dnes koupili/y?
Je to sekáč/outlet vedle Lužánek.
Příští sobotu je hlavně asia food market na Malé americe. Jestli budeš v Brně, tak si tam určitě zajdi, je toto stará nádražní hala s výhledem na Petrov.
Mela jsem k ni černobílý pruhovaný tricko s 3/4 rukavem a cerny lakovany snerovaci polobotky od vagabondu
A teď to chci vidět ještě víc!
Ja uz sem doma v teplakach,dost se na ni chytaj oranžový chlupy,takze oblict a utyct...
Bohužel, nic mě nenapadá.
škoda
A zajdi si i na Vladimírovu výstavu Kmeny90 do Moravské galerie. Je to tak na hodinku, ale fakt se jim to povedlo.
Jj, tu mám :-). A miluju ji, a vůbec jsem si nevšimla, že by na ni nebylo počasí :-).
Já bych právě chtěla ještě sukni, která by byla stejně ušitá jako kolektivni šaty...
já ji mám, prosím. tmavě modrou

(je boží).
Jé, no uplně vidim, jak si s těma botama ze sekáče odstartovala tady novej trend a do dvou tejdnů je bude polovina uživatelek shánět! Vás in lidi by měli zakázat, fakt, já už se opičim po tolika lidech, že to už vůbec nestíhám!
Závidím :-)
Jeden mi nestačil, tak jsem mu pořídila brášku...
Ale prosím tě.. ![]()
nestíhám opičit se po lidech ![]()
Prakticky rovnaké boty som dnes skúšala v CCC... z novej kolekcie, takže je to teraz očividne in. Ale už mám stop stav a navyše neboli ani kožené, ale keby to niekomu nevadilo, tak aspoň vie, kam zájsť ![]()
KOupila jsem si novej účes. Původně jsem myslela, že žádný velký zásahy, jen strojek na krk a trochu kolem ucha - a pak přišel litr burčáku. Hlava nejdřív blond, pak fialová s šedým odleskem a teď abych si k tomu koupila ty stříbrný boty konečně ![]()
.
Asi nebudu jediná, kdo by chtěl vidět obrazový doprovod.
Nakoniec zvíťazili praktické hľadiská a vzala som na jeseň tieto La Socky... a ešte mám vínový bomber a dlhý vínový cardigan. Mali sme doma ohlásený výpadok elektriny na pol dňa a tak ma to vyhnalo do mesta a na nákupy, mala by som asi elektrárňam poslať účet ![]()
![]()

:) Zkusím zítra na světle. Takhle večer pod žárovkou to nemá grády ... (achtymůjbožeužnikdynebudupítskadeřnicípředvýkonem)
ta sukně je super, taky jsem ji měla vyhlídlou, pak jsem na to nějak pozapomněla a teď už ji nemají...
jinak, já když jsem měla jednou kuloty a přes to takové ty kabátošaty, tak mi říkali, že jsem jak z japonského kláštera a bylo to jednoznačně myšleno pozitivně :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.