Nevim, zda je to jeste aktualni. COS cernou sukni jsem si zkoušela a hned bych ji brala. Jenze mi zase koncila 10 cm nad kotniky :( Maji 2 podobne a zrovna tahle myslim to stazeni gumickou nema.
Edit. Tak uz jsem se docetla, ze je objednana :)
Nevim, zda je to jeste aktualni. COS cernou sukni jsem si zkoušela a hned bych ji brala. Jenze mi zase koncila 10 cm nad kotniky :( Maji 2 podobne a zrovna tahle myslim to stazeni gumickou nema.
Edit. Tak uz jsem se docetla, ze je objednana :)
Sice nic nekoupila, ale cestou z vavavoom si všimla, že na Zelnaku probíhá nějaký trh na způsob desingn marketu, jestli máte cestu kolem, nakouknete. Od 18. by tam taky měl být koncert k zahájení nové sezony NdB.
Už docela dlouho takové boty hledám a dnes jsem narazila na úplně nové kožené v sekáči. Plánuji nosit se slim jeans a maxi svetry nebo pánskou košilí.![]()

cos černou sukni 10 cm nad kotníky mám dneska poprvý na sobě a je boží, boží, boží!!! ![]()
(Prej v ní vypadám jako samuraj, radši jsem se neptala, jestli je to pochvala, nebo ne)
Já bych to vzala jako velkou pochvalu (v opačným připadě bych tasila meč)
ten nemám, i když do kapsy by se možná vešel (jsou úplně skvělý a velký)
Boží. V ktorom sekáči sa dajú nájsť takéto poklady?
A máš tip kam zájsť budúci týždeň piatok, sobota?
A máš tu s gumičkou?
bez gumičky, myslim, že tu, co mám, máš taky, ale koupila jsem si ji uplně těsně předtím, nežs v ní dala fotku, akorát na ní bylo furt moc teplo

Presne tu potrebujem a nemajú ![]()
Pěkná je!
já ji kupovala někdy na začátku srpna, když byly slevy
je, ona má tu spodní část prošitou, takže tak hezky trčí okolo
Pevne verím ze ešte naskladnia. Budem ju mat skoro po členky ale nevadí.
Jj, tu mám :-). A miluju ji, a vůbec jsem si nevšimla, že by na ni nebylo počasí :-).
Já bych právě chtěla ještě sukni, která by byla stejně ušitá jako kolektivni šaty...
To je Mint Fashion Market prosímpěkně :)
Tu bych chtela taky a cekam na ni :-)
mne na ni prislo moc teplo,ale my v praci mame v lete fakt vedro
A co jste k té sukni měla nahoře? Nebyla by aspoň malinká fotka ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.