ježiš, děkuju! tak víš jak, sem kus baby ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ještě jednou díky za tip na Object. Koupila jsem levandulový nesmradlavý odlakovač a lak (ta nejtmavší červená), mají tam parfemovou značku Oliver&Co. https://www.parfumanie.cz/database/brand/1120 , tak jsem vzala vzorky Ambergreen, Gincense a M.O.U.S.S.E II. Jinak potvrzuji, že šperky mají moc hezké, i ty maďarské a zaujaly mě tapety z porcelánu od Piršče http://www.pirsc.cz/3d-tapety/.
Ty porcelanove tapety jsou skvele. Doma mam v kancelari letadlo, to muselo byt. Mam jeste dve kapky, ale ty jsou do jineho bytu.
dík, snad se budou dobře nosit. jsou teplejší, takže jsem je ještě nevyzkoušela. já mám celkem problém koupit kalhoty, tak jsem ráda, že se mi o víkendu poštěstilo hned dvakrát :-)
Na tobě to vypadá daleko líp než na modelce.
@nolita líbí se mi zvláště kalhoty.
To každopádně souhlasím.
Ono někdy ty modelky vůbec vypadají zajímavě, například viz. druhá fotografie od nolity, konkrétně nohy modelky v černých šatech
.
Nohy jak dráty do betonu, šaty super! ![]()
A vázy...![]()
Tak super, že jsi nakoupila. Je dobré sledovat jejich fb, kde dávaj každou novinku. Není to zrovna typ obochodu, kam je nutné chodit co týden okukovat zboží. Ale já bydlím pár metrů, takže když už jdu kolem, že... ![]()
Zkoušela sem v ms kabát (jsem marná,no), ale nekoupila, nesedl mi, možná zkusím o číslo menší příště, nicméně mě zaujal..takovej mac..
no a koupila jsem si tam obyč černý kalhoty, už dlouho jsem je sháněla..

Áno, mala som ju v ruke. @999 ju skúšala.
jj, o víkendu jsem ji tam viděla, nemůžu si teda vzpomenout, kde přesně, myslím, že v dolním patře vzadu, ale jistá si nejsem... ale stopro tam byla, vypadala zajímavě, i když jsem teda nezkoušela...
tak kromě toho, že se mi líbila, bohužel nemůžu sloužit....
mně neoslovila. na fotce mi přijde hezčí, než ve skutečnosti. nelíbil se mi ani materiál, ani provedení (jestli se nepletu, dole je stažená šňůrkou, je to teda už dýl, co jsem ji zkoušela, tak úplně ruku do ohně nedám)
Tak ma mas na svedomi
-objednala som si na skusku dva tricka z Cosu.Uvidim,ci som trafila velkost.Mozno najdem neskor aj odvahu na saty ci nieco ine.
No a este som (do)objednala the ordinary,ked uz som sa dala na ten online shopping dnes vecer ![]()
Já jsem si ji zkoušela a nechala jsem ji tam. Není špatná, ale je jinak ušitá, než kolektivní šaty. Má ten šev kolem dokola zvýrazněný a ta sukně není ušitá tak "architektonicky", ale má to podkasání vytvořené gumičkou... Ten celkový dojem je prostě trochu jiný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.