Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 15:24
Reakce na Dadoo:

Na tobě to vypadá daleko líp než na modelce.

@nolita líbí se mi zvláště kalhoty.

ježiš, děkuju! tak víš jak, sem kus baby 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 15:48
Reakce na nellielovett:

Ještě jednou díky za tip na Object. Koupila jsem levandulový nesmradlavý odlakovač a lak (ta nejtmavší červená), mají tam parfemovou značku Oliver&Co. https://www.parfumanie.cz/database/brand/1120 , tak jsem vzala vzorky Ambergreen, Gincense a M.O.U.S.S.E II. Jinak potvrzuji, že šperky mají moc hezké, i ty maďarské a zaujaly mě tapety z porcelánu od Piršče http://www.pirsc.cz/3d-tapety/

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 16:00
Reakce na Krehutka:

Ty porcelanove tapety jsou skvele. Doma mam v kancelari letadlo, to muselo byt. Mam jeste dve kapky, ale ty jsou do jineho bytu. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 16:14
Reakce na Dadoo:

dík, snad se budou dobře nosit. jsou teplejší, takže jsem je ještě nevyzkoušela. já mám celkem problém koupit kalhoty, tak jsem ráda, že se mi o víkendu poštěstilo hned dvakrát :-) 

Offline vanilka
2185 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 16:28
Reakce na Dadoo:

Na tobě to vypadá daleko líp než na modelce.

@nolita líbí se mi zvláště kalhoty.

To každopádně souhlasím.

Ono někdy ty modelky vůbec vypadají zajímavě, například viz. druhá fotografie od nolity, konkrétně nohy modelky v černých šatech .

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 16:37
Reakce na vanilka:

Nohy jak dráty do betonu, šaty super! 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 17:28
Reakce na Krehutka:

A vázy...

Tak super, že jsi nakoupila. Je dobré sledovat jejich fb, kde dávaj každou novinku. Není to zrovna typ obochodu, kam je nutné chodit co týden okukovat zboží. Ale já bydlím pár metrů, takže když už jdu kolem, že... 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:39

Zkoušela sem v ms kabát (jsem marná,no), ale nekoupila, nesedl mi, možná zkusím o číslo menší příště, nicméně mě zaujal..takovej mac..

no a koupila jsem si tam obyč černý kalhoty, už dlouho jsem je sháněla..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 21:20
Reakce na :

Áno, mala som ju v ruke. @999 ju skúšala.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 21:21
Reakce na :

jj, o víkendu jsem ji tam viděla, nemůžu si teda vzpomenout, kde přesně, myslím, že v dolním patře vzadu, ale jistá si nejsem... ale stopro tam byla, vypadala zajímavě, i když jsem teda nezkoušela...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 21:26
Reakce na :

tak kromě toho, že se mi líbila, bohužel nemůžu sloužit....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 21:27
Reakce na :

Mne sa páčila. Chcela som ju skúsiť bohužiaľ nemali moje číslo. Materiál bol fajn, pevnejší, určite bude držať tvar. Viac ti k nej povie 999 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 22:00
Reakce na :

mně neoslovila. na fotce mi přijde hezčí, než ve skutečnosti. nelíbil se mi ani materiál, ani provedení (jestli se nepletu, dole je stažená šňůrkou, je to teda už dýl, co jsem ji zkoušela, tak úplně ruku do ohně nedám)

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 22:02
Reakce na paktofonika:

Tak ma mas na svedomi -objednala som si na skusku dva tricka z Cosu.Uvidim,ci som trafila velkost.Mozno najdem neskor aj odvahu na saty ci nieco ine.

No a este som (do)objednala the ordinary,ked uz som sa dala na ten online shopping dnes vecer

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 22:04
Reakce na :

Já jsem si ji zkoušela a nechala jsem ji tam. Není špatná, ale je jinak ušitá, než kolektivní šaty. Má ten šev kolem dokola zvýrazněný a ta sukně není ušitá tak "architektonicky", ale má to podkasání vytvořené gumičkou... Ten celkový dojem je prostě trochu jiný.