Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:07
Reakce na Victoria:

Tak prijde mi to trochu malo muziky za dost peněz...co je zahradnicky otřes? Vubec se v tomto segmentu neorientuju,ale jsou mi sympaticky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Pekný hrnček. Z podobného som pila v mamacoffee a veľmi sa mi páčil, vlastne všetky hrnčeky čo tam mali sa mi páčili. Nepýtala som sa ale odkiaľ ich majú. 

Goliáš ako vždy boží

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Máte mě na svědomí . Jak jsem dnes viděla Váš outfit, konkrétně lakovky, hned jsem naklusala do obchodu a vyzkoušela lakovky Vagabond. Neměli mé číslo, ale zdály se mi pohodlné (zvláště, když uvážím, že lakovky mě většinou tlačí). No a pak jsem zabrousila na e-obuv a jaká náhoda, jsou tam. 

V obchodě měli ještě jedny nižší,ale ty jsem nezkoušela, protože měli jen mini velikost a pak až 40.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:30
Reakce na dzizisketa:

Mně boty z e-obuv většinou dorazily do 3 - 4 dnů. Platím dobírkou. 

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:30
Reakce na paktofonika:

nj, on je to totiž hrníček, co mají v mamacoffee, resp. je od paní Kolské, dá se koupit na víc místech v Praze, i v mamacoffee, někdy i na keramických trzích. Já jich mám docela dost a různých a nikdy jsem žádnej nerozbila, je to takovej silnější porcelán, vydrží to všechno, mám je moc ráda.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Miluju HO .

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:32
Reakce na whiskas:

ještě jsem si k ní koupila takový ty špičatý vagabondí baleríny (měli v srpnu slevy) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Som to ja ale trdlo. Tak nabudúce. 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:37
Reakce na whiskas:

Máte mě na svědomí . Jak jsem dnes viděla Váš outfit, konkrétně lakovky, hned jsem naklusala do obchodu a vyzkoušela lakovky Vagabond. Neměli mé číslo, ale zdály se mi pohodlné (zvláště, když uvážím, že lakovky mě většinou tlačí). No a pak jsem zabrousila na e-obuv a jaká náhoda, jsou tam. 

V obchodě měli ještě jedny nižší,ale ty jsem nezkoušela, protože měli jen mini velikost a pak až 40.

ty jsou krásný

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:40
Reakce na Potrefenáhusa:

takže další jo? 

A prosím, prosím, že netlačí, jako klasické lakovky. Já zkoušela o číslo větší ... kvůli vzhledu, tak snad klapnou.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:40
Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Och, to je ono??!!! No, to se moc nepovedlo, to je mi líto. Slibuju, že pokud je na jaře seženu a porostou, tak máte u mě s Goliáškem kytici! Klidně se přihlaste, pokud zapomenu:-)

Zahradnický otřes... Nevím, jestli jsem se vyjádřila úplně přesně. Podotýkám, že jsem velmi náročná (a velmi kritická), hlavně tedy na vlastní zahradu, ale i na ostatní a to obzvlášť tehdy, když se zahradou chce někdo pochlubit, což ony v rǎmci dne otevřených zahrad fakt chtěly... Jo, je to farma, ale i farma může vypadat různě - na té zvířecí mohou být zvířata ve sračkách, být hubená a může to tam smrdět široko daleko anebo to může vypadat úplně jinak, lépe... No a ta jejich květinová farma byla nevzhledná, neuspořádaná a zanedbaná, mezi záhony takové hrbolaté příkopy, kde se sotva dalo chodit, půda vyschlá, vypadala velmi chudě, rostliny spíše slabé a tak. Přitom ony tvrdily, kolik tam perou vody a jak hnojí koňským hnojem. Byla jsem tam velmi brzy dopoledne, ne na konci dne. Rostlin (takových těch "statement" rostlin, které vám dělají kostru kytic, jako růže a pivoňky atd měly jen pár sazenic). No a pak jsem měla ještě zákaznický otřes, protože přestože byla první půlka června tuším, tak jim tam skoro nic nekvetlo! Na přelomu května a v červnu toho kvete mraky! A tam fakt nic! S letničkami teprve začínaly, měly to strašně zpožděné (evidentně udělaly nějakou chybu....) a já jsem předtím uvažovala, že si koupím to jejich roční květinové předplatné, kdy se ony zavazují, že vám během roku doručí v pravidelných intervalech kytici. Ale ony prostě neměly z čeho vázat! Pak se mi to zpětně potvrdilo z jednoho jejich příspěvku na Instagramu, kde psaly, že už jsou zase v provozu nebo něco podobného.... Píšu o nich asi dost negativně, což nerada, protože se mi ten projekt líbí a fandím jim. A také vím, jak je těžké něco dobře vypěstovat, je to vždycky risk, já to mám jako koníček, ale je to má živit... Takže já jim přeji, ať se jim daří, ale kytku si od nich nekoupím. Nevím, co dostanu... 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:42

Díky. Doufám, že to jsou ty, které jsem dnes viděla. No, uvidíme. 

Ty jsi dnes také měla lakovky a moc Ti sluší. 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:46
Reakce na whiskas:

děkuju

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:48
Reakce na Victoria:

o-ou, to zní teda fakt dost nepříjemně a amatérsky 

další kytku už kupovat nebudu, na těch trzích se seženou lepší, ale chtěla jsem to zkusit 

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:49
Reakce na whiskas:

mně přijdou v pohodě, ale mluvím jen za svý nohy, zdaj se mi měkký 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně se taky zdály měkký, jsem na ně zvědavá :-). Přijdou mi univerzální, takže i k sukni a mám to vyřešeno. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:53

Já teď nějak nestíhám komentovat, tak alespoň zde, když tě tu tak vidím. Ale outfity z poslední doby se mi líbí prakticky všechny, samá krasavice je to tady.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Díky za feedback s tou kytkou! Nakupuju na Rohlíku pravidelně a tentokrát jsem měla nějak víc času na zkoumání všeho, co nabízejí. A všimla jsem si právě těch kytek a říkala si, že třeba příště... Tak ne ;)