Svetr je bavlna a něco.
Co jste si dnes koupili/y?
Dobře vypadá i ten modrý s krátkými rukávy, ten je vlněný a neplandal na mně tak, jako na té modelce, což bylo v můj prospěch. ![]()
Přesně :-D. Jdu něco hodit do vlákna koupit/nekoupit. Ať je vidět realita narvaných kalhot a že to fakt není to pravé. + ty svetry ![]()
A džíny.

To jsou ty Levi's?
Ano :-). A měla jsi pravdu, tyhle jsou mnohem, mnohem lepší
.
Ten svetr je super! Svědomí ať si trhne, brala bych ho..
pred par dny v Bo Concept lampu, kterou jsem puvodne myslela, ze dam do loznice, ale nakonec jsem ji nahodou zkusila postavit jinam a tam uz zustane. A tamtez taky betonovy kvetinac na prvni kytku v novem byte - aloe, ktera se nesmi moc zalivat. No to se spolehnete! ![]()

Ale bacha, aloe co znám je děsnej plevel..lampa krásná
a z toho plyne, ze jsem porad potrebovala lapmu do loznice, takze vcera ve stockist

a nocni stolek

jako ze nekontrolovatelne roste? takovy trochu bambus? ![]()
A já si koupila tohle..

Ni, ta co ji měla máma byla pekelná, rostla geometrickou řadou a nedalo se to zastvit :)
i další nákupy jsou hezké ![]()
Až nebudeš dlouho psát, tak budem vědět proč asi ![]()
jj, neco jako zhynula pod zakernym slahounem aloe ![]()
jasne, jielde
Běž se podívat do Koncepti, visí tam
Hele, já zrovna vybírám lampy a váhám, jestli koupím obyčejné v Ikea, které tu pak nechám nebo vezmu něco hodnotnějšího, co se s námi vrátí domů. Tu tvoji mám taky ve výběru, ale na stránkách ji mají jen v šedivé. Asi se půjdu zeptat, jestli nemají tu tvoji v nerezu
nebo nějakou v černé. Černá by se mi víc hodila sem, bílá zas domů..,
lampu v ikea si radši nekupujte, bála bych se vyhoření domu. měla jsem dvě, nad oběma lomil strejda elektrikář rukama, obě se rozpadly opravdu rychle. zkušenost 100% hrozná. jinak nemám proti ikea nic, ale lampy fakt ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.