![]()
![]()
!!!
Co jste si dnes koupili/y?
Ty lakovky ber, mám ty samy v nelakovane verzi a jsou fakt děsně pohodlný, včera jsem v nich šla naboso (ja vím, je to divny, ale zaboha jsem nemohla vymyslet co za ponožky k culottes
) a pohoda.![]()
Ja v nich mam takovy ty ťapky do balerinek,zrovna predevcirem jsem je kupovala v dm (Zn.belinda) nemaj ten silikonovej nátěr na patě ,ale tady v těch botách se nehrnou
a ja uz tyhle boty taky mela,ve verzi hnědý brogues a byly to moje nejoblíbenější boty
Škoda, že jsem to nečetla včera večer, když jsem k nákupu kytici café au lait též přihodila :)) No.. trochu mě zklamala velikost kytice, mám taky jen tři květy, ale ještě pět velkých poupat, tak snad stihnou rozkvést, než to všechno zvadne :) Ale jsou krásné, to zase jo :)
Jinak jsem si dnes pořídila startovné na sobotní birell night run, 10 km. Kdybyste šli někdo fandit, budu těsně před tím uzavíracím vozidlem, nějak jsem nestihla natrénovat :)
Já mám tedy nelakované jiné polobotky Vagabond a také jsem v nich šla naboso
. Další na seznamu - nakoupit vhodné neviditelné ponožky
.
Takže lakovky oficiálně objednány
. Běda jim, jestli nesednou
.
Nieje to nič extra ale pre začiatočníka dobrá. Som zvedavá ako mi to pôjde, zatiaľ mám skúsenosť len s dychovým nástrojom(lesný roh).
Tak jsem podlehla COS taky.
Darek pro švagrovou:
A tričko jsem koupila sobě

Nieje to nič extra ale pre začiatočníka dobrá. Som zvedavá ako mi to pôjde, zatiaľ mám skúsenosť len s dychovým nástrojom(lesný roh).
Strašne závidím....nie tú basu, mám svoju, ale to hranie.
Mám momentálne odpálený nerv na ľavej ruke a tri prsty skoro bez citu. Tak hlcem Béčko ako besná a dúfam, že to nebude treba operovať a ak áno, že budem potom môcť zase hrať.
Držím palce! Ono to vyzerá jednoducho, ale nie je, to cvičenie sa nedá rátať, že pôjde len tak samo od seba! Ale je to krása!
Apropó, koľko nás tu už je basgitara-pozitívnych? Tri-štyri?
A? Máš?
Sukne vam slusi. Ted lituju, ze jsem tam tu "svoji! nechala :( Mam dlouhe sukne rada, ale u COS si nikdy nejsem jista, zda je to dobre nebo ne.
Pořiďte Rocksmith. Je to počítačový program, kde si může člověk fajn zahrát a i se naučit. Já ho pořídila nedavno a pro rekreační hru super. Mám ho na kytaru, ale když vidím váš nákup, tak asi vytáhnu starou Jolanu a zkusím i na basu ![]()
Červené boty na nedělní svatbu k minimalistickým nude šatům. Hodlám v nich vydržet celý den a zvládnout i chůzi v mírném terénu bez toho, abych se bořila podpatkama do země. :) A pak je budu nosit podobně jako je má tady modelka:

Sú zaujímavé, vyzerá to ako keby mala modelka obuté rôzne topánky. :D Odkiaľ sú? A aké šaty nakoniec?
Ďakujem za tip, pozriem sa na to. Zajtra mi má prísť pár drobností ku gitare a ešte potrebujem kombo a hotovo :D
slniecko To ma mrzí a prajem ti skoré uzdravenie a dúfam že nebudeš musieť na operáciu. Čo spôsobilo tvoje problémy? Hranie?
Haha, že. :) Já si zkoušela teda i všelijaké klasičtější lodičky, ale tyhle asymetrické divnoboty nakonec prostě zvítězily. Jsou ze Stradivarius.
No a šaty jsem si nakonec nechala ušít, což trochu i vysvětluje, proč jsou mé boty z levného řetězce.
:D Úplně jednoduchý rovný střih s trochu hlubším výstřihem na zádech, z velmi mírně lesklého tělového hedvábí a krásně splývají, ale zas to není úplný papír, neb jsem si vyprosila, aby byly dvojitě, jednovrstvý byly hrozně nahatý. Třeba budu mít pak ze svatby nějakou solidní fotku a pochlubím se.
Koupila jsem dvě trika v COS. A možná budu mít tři ![]()
V noci mě nešel dokončit nákup, nechtěla se mi načíst stránka pro platbu. Tak jsem to nechala, že dokončím dnes. Dnes dopoledne to černobílé už nebylo v L, tak jsem vzala M i když si nejsem jistá, jestli nebude úzké. Před chvílí tam koukám a L už zas bylo. Koupila jsem ho teda taky. A teď nevím, zkusila jsem tu první objednávku upravit, přišel mi i mail, takže možná jsem to vystornovala, v opačném případě budu mit to černobílé M i L.
Tak snad ho případně udám. Nějak se v tom eshopu neorientuju a zdá se mi, že casto ty stranky blbnou.

A ještě jsem koupila kolektivní kalhoty s laclem i v černé. Na answear jsou jako kalhoty cola a podobné cola2 v tmavomodré. Ty mají jiný materiál než ty původní, ale za 390 Kč jsou dobrý.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.