Wow!
Tie sa mi páčia, na party sa nechystám takže nič.
Co jste si dnes koupili/y?
...to se mi líbí.
to je jak pro dirndlovou vladkyni podsveti ![]()
odkiaľ, prosím sú tie šaty s kapucou?
prosim, je to z TETO stranky... takze kvalitou si nejsem jista :D
no kdyz ja to hodlam nosit asi normalne... do prace ![]()
Lilly_Ku chachaaaaa, mas me prectenou :D ale na brutal bych si je vlastne taky vzit mohla, jestli v nich nebude teplo :D
Do práce?
Prosím odfot sa v nich potom.
na to jsem taky koukala, ale bojim se, ze i ta vetsi velikost by mi byla mala a kratka :/
To je škoda. Ale jestli na stránkách nemají chybu, tak by ti ta větší byla spíš velká, ne? Velikost S/M padne od S po M. Velikost M/L odpovídá velikosti pánského L až XL.
ja nosim vel. 44-46, takze bych se bala, ze mi bude mala i ta vetsi velikost. modelky a modelove, na kterych to foti, na me pusobi celkove hodne drobne
Kúpili sme sušičku prádla, mali by ju priviezť v nedeľu. Strašne sa na ňu teším, hoci nemám žiadnu skúsenosť, ale periem každý deň. Tak už nech bude nedeľa a s radosťou budem prať už od rána :)
Teda taky myslím, že kvalita tam nebude tiptop. ALE našla jsem tam šaty co nutně potřebuju na klubové maškarní! Máme téma vesmír a Lajku už si zabrala kolegyně :-)
Jak odtamtud objednáváte, posílají do Čech?
Ano, kalhoty jsou též MD. Na košile jsem bohužel nekoukala, ale teď jsi mě navnadila :-D.
Tak to bude ten slabší článek, s tím focením to máme asi dost podobně ![]()
.
Já pruhům většinou neodolám :-D.
Tak k botám se jistě hodí i nějaký ten "svetřík". Rána jsou sychravá
.
Díky. Blbý je, že tam by si člověk vybral mnoho, mnoho svetrů a to jsem naštěstí neprobírala kabáty a další.
Ty jsi psala, že roláky moc nemusíš, já mám naopak ráda krk v teple. :-)
mě v e-shopu zmátlo, že tam mají dva druhy pruhů, byť na první pohled vypadají podobně. Co dalšího jsi koupila? Mně se moc líbí tyto kalhoty, ale neměli moji velikost. A zkoušela jsem si tu sukni, kterou jis testovala v H/M a tedy zadní část se mi vůbec nelíbí, myslím, ten široce rozevřený rozparek. A velikostem už tam nerozumím. Zkoušela jsem si 36 a byla mi skoro těsná, zatímco jindy je tato velikost předimenzovaná a dokonce 34 je velká ... Mají v tom bordel. :-D

Prosím pekne ešte nič, mam kopec veci nahadzanych v košíku co som len tak povyberala za posledný mesiac a dnes plánujem to vytriedit a objednať. Ale určite sukňu a šaty co ma nolita.
A k sukni HM hej rozparok sa mi tiež veľmi nepáčil ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.