jinx A co přes ruce? Míváš holé nebo koženou bundu?
A ještě jsem dneska objednala vázu.

moninika , jo, zapomnela jsem na obrazek. nejradeji kozenou bundu.
popr, uz nic, jen kabat, protoze jsem celkem otuzila a nebyva mi zima.
jinx Jj, pamatuju si a právě od té doby jsem o nich přemýšlela- mají moji oblíbenou délku rukávů!
Musím říct, že se mi líbí více než ty modré/pudrové bez rukávů - přijde mi, že už nemají tu zadní část výrazně delší a sukně už není tak zajímavá (ale soudím pouze dle fota).
Jinak mých 161cm není žádný výška, takže na začátek zvolím klasiku v podobě hladkých černých kozaček na podpatku. Ale s tím šátkem by to taky mohlo být dobrý!
Lama_z_Lana , jj, ty puvodni jsou zajimavejsi. S kozackama je nosim taky, je to elegantnejsi, ale ne moc, to tyhle saty nechteji, hlavne ne lodicky a pod.
Brioso Vagabond?

únavový late night shopping - tři věci v zaře

Brioso ptala jsem se tu podobne pred vanoci (pro neter) a poradily mi Asos a opravdu jich tam maji hodne
Ja mám olivové a čierne. je mi ľúto že už niesú v ponuke.
jinx mohla by si prosím pridať fotku kabátu ktorý k nim nosíš? Ja som nič iné ako koženú bundu nevymyslela. A rada k nim nosím tenisky, ale to ja ku všetkému :D
mitford sister Nespavost přinesla ovoce ![]()
.
Tak už sú Martensy u mňa
Sú ale fest tuhé, tá koža sa nosením zjemní? A čím ich ošetrujete? Mám len taký impregnačný sprej so včelým voskom na koženú obuv.
Včera som si ešte v Reserved kúpila kabelku a bielu oversize košeľu a v Humanicu som objavila vo výpredaji čižmy, ktoré mi sadnú a ktoré (aj podľa môjho úsudku) zoštíhľujú moje nohy ![]()
paktofonika Taky jsem krom krivaku nic kloudnyho nevymyslela. S kabatem to fakt neni ono.
Lama_z_Lana No to by musel byť asi až po zem a to by som vyzerala ako matrioška. Ale tie tvoje ti závidím, ja som si hovorila že mám čierne a olivové, že modré nepotrebujem no ale keby som vedela že už nebudú v ponuke kúpim z každej farby 2ks. ![]()
sisa.b Pěkný sezna, ale fotky by byly lepší
.
paktofonika Tak zas zase treba pristi sezonu?
Mne by s ktomu uplne nejvic libil vlnenej krivak. Jenden jsem ocumovala na Zootu - ma byt kremovy, ale na fotce skoro az bily a to se mi moc nelibi. Ale strihove pekny, jednuchy.
Lama_z_Lana No bodaj by. A svetlý krivák nie ![]()
Objednala jsem si bilý Stany Smithe. Až posléze jsem zjistila, že mění na sluníčku barvu na mint..... snad to nebude moc výrazná barva

Lama_z_Lana já mám ty šaty oboje, i tyhle zimní modrý, i ty letní bez rukávů, co jsou všude stejně dlouhý a musím říct, že jsou boží oboje, ty letní možná ještě lepší, každopádně dělaj moc pěknej ten balon
S těma zimníma mám dost velkej problém, co na ně, s kabátem to fakt nejde a s křivákem já mám ten problém, že mi přijde, že je na něj počasí tak 2 dny v roce a já to nikdy nestihnu
otužilá nejsem vůbec
Potrefenáhusa Jasný!
Mně je zima jak kde :) Musím mít schovaný záda, ale na krk nebo na ruce mi zima nebejvá skoro vůbec. Úplně nejvíc by se mi líbil krátkej kabátek trošku ve vojenským stylu ;)
Lama_z_Lana von je u nich trochu problém, že maj vysoko pas a aby ta sukně nebyla zplihlá, chtělo by to fakt něco vyloženě do pasu
(mi přijde)
mně je zima všude, jediný, co nepotřebuju, je čepice a rukavice
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.