Karja Už je máš doma? Mně přijdou v pohodě a ani se mi nějak zvlášť nápadné nezdají.
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu ta kniha by mě zajímala, mohla bys dat potom prosím info, jak se ti líbila? Cetla jsem od něj Labyrint pohybu, a i když to bylo trošku těžké čtení, tak to bylo hodně zajímavé.
Sweet Potato bych nepoznala, ze to je overal a fakt ti sedne úplně přesně a sluší ti
999 Mám, už jsem je i dvakrát zkoušela a nevim. Asi chci nějaké hezčí, zkusím se ještě někde podívat a dám další pokus. Jinak to nechám až za rok:-D
nonemy zatim jsem precetla kousek, ale libi se mi hodne. muzu pak pujcit:-)
Sweet Potato taky bych neřekla, že to je overal
sluší ti
viktorka_od splavu děkuji, to jsi hodná
Edit: a moc děkuji za nabídku, ale reference bude stačit, půjčit radši ne, o knížky já se bojím, abych ti ji třeba neuspinila, to by bylo nervózní čtení :)
Karja odkud jsou? A mají jich tam takových víc? Mě se tenhle střih osvědčil, chtěla bych ho zase.
Karja mně přijdou super, odkud je máš, prosím?
nonemy a ja prave premyslela, jak te opatrne pripravit na to, ze ti pujcim usmudlanou:-) pac ja na knizce svacim, taham ji do koupelny a vsude, kam se hnu, takze je mam vzdycky kvalitne octeny;-)) ale jasny, nenutim. dam vedet.
viktorka_od splavu
já to mám právě někdy podobně a pak mě to mrzí. Takže kdybys ji náhodou měla hóóódně špinavou, tak si ji půjčím ![]()
Karja díky ![]()
Sweet Potato Fakt overal? Tak ten je boží, hrozně ti sluší, aspoň budeš šik, až si tě Gates bude promítat na plátno!
Garfie Dík. Gates mi dává dnes docela zabrat. Horečka, všechno mne bolí, ať už se to rychle nalouduje!
Karja mě taky příjde, že ten střih mojí postavě lichotí. A naopak, když se předkloním, nemusím se bát, že mi něco vypadne ![]()
Sweet Potato
Chudinko, běž odpočívat. Já druhou dávku úplně bez problémů!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí