Jsem zvědavá, v Pařížské už na vyzkoušení nebyly tak jedou poštou. Myslím, že se sakem a kozačkama by se daly unosit i na podzim 
Co jste si dnes koupili/y?
continuity ale já zrovna lněnou z lindexu mám už pár let a je super! ![]()
pecka pěkný nákup
Catherinne krásný šaty...nosíš tu tmavomodrou-stejného střihu,jako jsou tyhle šaty?Já s tou barvou mám nějaký problém kombinovat ji...![]()
Maureen vůbec nevím jaký tmavomodrý šaty myslíš, nebo teda jedny boží si pamatuju, ty teda byly midi a ty už nemám
Catherinne myslela jsem sukni,mám dojem,že sis ji kupovala,stejně jako já loni...špatně jsem se vyjádřila..spodní část tvých šatů je stejná jako ta sukně..
Maureen jó, tu nosím spíš s podzimem, a já si furt myslím, že je černá!
Catherinne no to je ten problém
já ji vidím jako tmavomodrou a zdá se mi,že se k ní nic nehodí-takže jsem ustrnula na bílém triku...ta sukně je skvělá,jak střihem,tak materiálově,ale nějak se nemůžeme skamarádit...
Maureen tak jsem schválně vlezla do skříně...a fotila a fotila a ty máš asi pravdu!!!

Maureen ale já ji nevíc vynosila září, říjen s burgundou a tím mi to asi nepřišlo.

Maureen Catherinne k tmavomodre se vinova hodi, taky by sla seda, lila, ruzova, piskova...
Maureenjá ji mám a vidím ji jako antracitovou. Tmavě, tmavě šedou.
Ale mám ji teď na léto uklizenou. Řekla bych, že se k ní hodí cokoliv kromě té modré.
Janulik03 za máličko. Kúpila si niečo? Mňa čakanie na sesternicu stálo jedny nové šaty z Lindexu ![]()
Opět nádherný outfit![]()
Catherinne jo,tohle k sobě sedne...ale tato kombinace by mě nenapadla...
Kokoska růžové triko jsem k ní měla,a dobrý...to jako jo...ale pak jsem měla problém s barvou bot...jednoduše já a ta sukně jsme se neměly potkat![]()
continuity materiálem je letní,outfitově zimní...řekla bych...
Maureen a proto ji nosím na podzim ![]()
pecka ešte som nikde nebola, moje plány sú vždy na poslednom mieste
Catherinne Tohle se mi moc líbí, jen bych k tomu nedala ty lodičky, ale vy to tak míváte:-) Ale fakt povedené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články