Janulik03 to je milý darček....ty si si od nich tuším aj sviečku prednedávnmkupovala (či to niekto iný?)
Co jste si dnes koupili/y?
Chybi mi doma jedna zidle. K decentnimu zbytku trocha barvy.

A pred par dny polstare. Snad nikdy jsem nemela chut mit kolem sebe neco zluteho, az ted.

slniecko decká to predávaju v obchode, tak som si sviečku "kupila" ja a muž sa pýtal dcery, čo by mi tak mohol dat a kedže zrovna priviezli aj parfumy, tak mu hned jeden predala za plnú cenu, ked je to darček. ![]()
Inak vonia presne ako sviečka jasmínom a celkovo veľmi pre mňa vydarená vôňa. Neviem opisovat vône tak ako je tu zvykom, tak len tak, že krásne.
jinx presne táto horčicová farba je príjemná v tomto hnusnom počasí. Pekne osvieži. ![]()
Janulik03 je to mozne, unor no... ja i ty zlute polstare mam mezi takovyma tlumenejsima, tak je to takove pekne prozareni.
A musim si koupit kytku, svou jedinou obyvakovou jsem uspesne zabila.
jinx potesim ta aspon na dialku? 
Janulik03 diky! Krasne jsou a takto je to uplne idealni, zrovna na narcisy mam dost silnou alergii, bohuzel.
jinx krásná židle :-)
jinx to je škoda, ale videla som včera žlté tulipány u nás v kvetinárstve, tak potom tie. Urob mačičkám radosť.
Janulik03 áááha, chápem...práve si googlim, kde by sa dali kuknúť v BA, lebo v "sviečkových" obchodoch som na ne nenatrafila, ale už som našla zoznam.
Janulik03 ja si rezane kytky kupuju porad, uz mam vychytane, co snesu a co ne a zrovna tulipany jsou ok. Moc se mi libi lilie, ale na ty ma vtipne alergii zase Bourbon, no
a nejradeji kupuju bile, staci jen par a hned to doma vypada jinak.

jinx lalie milujem ja, ale tá vôna... to stačí ne celý priestor jedna ľalia. Hortenzie ked je sezona, šklbem vo veľkom.
slniecko vyskúšaj a počkám na tvoj vzletný popis.
Janulik03 vzletný, možno až dvojriadkový
...na dlhé vzletné musíš poslať vzorku Dalli, alebo Miru.
jinx je tajemství, co je v tom rámečku? už je tu myslím poněkolikáté a přečíst to nejde
O:-)
jinx je tajemství, co je v tom rámečku? už je tu myslím poněkolikáté a přečíst to nejde
O:-)
Já taky! prosim prosim:-))
viktorka_od splavu já si myslím, že třeba podpis karla lagerfelda...nebo tak někoho
dalajlámy třeba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje