Karja a ze i bez jmena poznam na koho to je?![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Se mi to nějak smazalo. Ty se mi taky líbíš, to je jasný, ale ty to víš!:-D. A teď už žádný komplimenty, když za to nemám žádnou protislužbu, nechám si to do reálnýho života, kde to můžu nějak zúročit:-D.
moninika druhé a třetí boty super
Karja ccc, já vím, že jsem skvělá.
Dnes jsem se kupříkladu náramně vyfikla na pracák.
Karja zas u me ty komplimenty padaji na urodnou pudu, ja si to uzivam
a odmenou ti je prece dobrej pocit:P
A ja zs komplimenty az tak nemusim. Vacsinou ked sem nieco dam, tak po zverejneni zacinam vidiet co treba vylepsit, pripadne vyhodit, kupit iny strih.,,,, mna to vzdy posunie, ked su pripomienky, neberiem to ako kritiku ale podnet. Mozno som zdeformovana z prace, kde je treba chyby vychytat a cielene najst.
Janulik03 zejo? ja tomu hrouceni se z pripominek cizich lidi na netu furt nejak nerozumim. joo, kdyz mi rekne maminka “ ty ses nejak spravila, to uz je k veku, to viis hormony.. mrk;-) tak to me teda nakrkne, to jo![]()
mne ohledne mody a oblikani nema fakt kdo poradit a sama od sebe to neumim, tak jesem za tuhle moznost vazne rada. zas asi nekdo poradit proste nechce, nechce nic menit.. tak proc. kdyz si mysli ze vypada blbe a ze se s tim tak spokoji. ja se spokojit nechci
viktorka_od splavu tak maminka?
Minuly tyzden sa ma dcera spytala kolko vazim. Ja ze dost. Ona na to ze vidim. ![]()
No ved aj mam oci, to mi nemusi hlasit. Skor keby povedala kde maju na mna pekne gate v mojej velkosti ![]()
Janulik03 mame to s nema tezky:-)![]()
viktorka_od splavu ani nie, obavam sa, ze by oni povedali to iste o nas. ![]()
Krehutka to já sem si nemyslela, źe myslíš, že je to povinnost
jen jako že chápu, že by bylo fajn, kdyby tu bylo víc lidí, ale já to zatím nedávám..
jinak to sako si plánuju s džínama, asi ohrnutý a teď bůty a pak monkshoes ( a kotníky žejo) a volná košile anebo černej rolák a pak se uvidí. Visí mi na věšáku a pokaždý, když okolo něj projdu, si říkám ‘panebože, cos to provedla’
Janulik03 jinak já bych úplně netrvala jen na komplimentech, to ne, jen si prostě říkám, že nevím no..
Ounz coo, dyť je dobrý! Myslim k ohrnutým džínám a diabetickým botám jako dělaný!!!![]()
To já se lekám při pohledu na věšák na svýho plyšovýho leoparda, ještě jsem nenašla odvahu...![]()
Luna třeba se někdy odhodláme ![]()
Potrefenáhusa
prej diabetický boty
náhodou lepard je megaboží! Ten se mi líbí moc ![]()
Ounz to vymyslela Mutzi!!!!
Potrefenáhusa tak vida ![]()
Potrefenáhusa ja bych leoparda hrde nosila na prochazky s Rufickem :D Ladil by ti s jeho srsti :D
Ounz ved ja som nemyslela nikoho konkretne, len som pomenovala svoje pocity. Velmi rada spoznavam ludi s ktorymi si tu pisem, pride mi to fajn. Mozno je to klise, ale som sa tu na vas vsetky namotala a uz by mi ten kontakt chybal. Proste ste uz moje.
Minule som bola v tych mojich maskacovych satach na pracovnych pochodzkach v terene, to beriem ako monterky, len pohodlnejsie anecakane som sa musela zastavit u zakaznika. Maju novu obchodnicku a ta si ma premerala tak zvlastne. Nie ze by som sa jej divila. Ona lodicky a kostym a ja.....![]()
dufam, ze ste to nebola ziadna odtialto na tajnasa. Nevyzerala som repre. ![]()
mne ohledne mody a oblikani nema fakt kdo poradit a sama od sebe to neumim, tak jesem za tuhle moznost vazne rada. zas asi nekdo poradit proste nechce, nechce nic menit.. tak proc. kdyz si mysli ze vypada blbe a ze se s tim tak spokoji. ja se spokojit nechci
No mne prave taky ne. Jsem vetsinu casu obklopena lidma, ktery to co maj na sobe moc neresej .Zejmena v praci, kde nemame zadnej dress code a navic tam chodime vetsinu v bilym. Takze mam hlavne v zime velkej oblikaci KOPR, protoze strojit se na tech par minut do MHD ![]()
Ja si rada necham poradit, kritika mi nevadi. Moje esteticky citeni (a nejen v oblekani) neni zrovna nejrozvinutejsi. Akorat ja se sama sobe libim i v takovem obleceni, od ktereho tu byvam casto odrazovana. Takze mi uz asi neni ani rady, ani pomoci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje