paktofonika Já se ale těším na outfity, pokud si ty boty necháš. Teď jsou in hodně tak ty věci, o kterých jsem si řekla, že NIKDY a už mám troje sametové leginy a "městský" batoh.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika jeee, takove spicate s pidi podpatkem jsem mela tak pred 15 lety, mela jsem je moc rada a pak jsem je vyhodila, ze takova moda uz se nikdy nevrati...
Luna co se nosi k sametovym leginam, sustakovka? ukaa![]()
paktofonika myslím, že je fajn, když testuješ a posouvas svoje hranice. Sice boty nejsou můj šálek, ale máš mou morální podporu
(a taky kdo ví v čem skončím na podzim já
).
Ďakujem. Takéto experimenty väčšinou kupujem v Zare kde sa to dá v pohode vrátiť a v zľave. Ja som zvedavá na tvoje biele topánky a ponožky, dúfam že outfit uvidím čoskoro ![]()
Luna Nikdy nehovor nikdy ![]()
viktorka_od splavu Sustakovka??? Snad az na jare, ne?
Sametovy leginy jsou bozi vec, je v tom teplo.
Jinak ja nésu zadna modni ikona, ja jen vencim decka. S sustakovkou si pockej na mutzi. Nosim furt to samy, na to hodim spacak, kdyz jdu bez decek, prihodim iphouni sluchatka, ani nema cenu se sem fotit.![]()
Mám objednánu kabelku, jsem na ni zvědavá v reálu
.

Ta se mi líbí. Kožená?
Vypadá dobře. A tyhle tvary se i dobře nosej.
barbucha Díky. Zaujala mě i takovou akorát velikostí. Jsem na ni fakt zvědavá :-).
whiskas
Vypadá dobře. A tyhle tvary se i dobře nosej.
Potvrzuji. Já mám tu svoji Vagabond třetím rokem, nosím úplně ke všemu a pořád mě neomrzela.
Nákupy za poslední týdny:

Košile

Vagabond

na léto

Ty jsou na cestě, doufám, že ty cancoury půjdou odpárat a výstřih nebude tak roztažený ![]()
paktofonika zítra budu mít dopoledne chvíli čas, tak zkusím nafotit. Navíc mi přišly kalhoty a dvoje boty, tak to třeba sfouknu najednou. Ponožky zatím jen vyhlizim, ještě je doma nemám (a počasí teda moc nepreje). S těmi experimenty naprosto souhlasím, trend může být příští sezonu sezon pryč a to je pak zbytečně investovat.
Nákupy za poslední dobu: kabát, halenka a svetr v šedé a stejný v tmavě modré

Noren boží kabát ![]()
Tulipe Úžasné všechno! Ty hladké Vagabondy jsem nikde nezahlédla. Miluju modrou, takže nákup šatů
. Ty první jsou Gant?
whiskas Diky. Ty Vagabondy jsem si zkoušela ve třech různých obchodech, než jsem byla spokojená s barvou. Ta hnědá může být pěkně rozdílná.
Které šaty myslíš? Ty troje horní jsou COS, ty dvoje spodní Esprit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje