moninika Ty s těma botama teda jedeš...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
No jasně, slejvam si to do zavařovačky pod dřezem a jednou měsíčně se v tom ve vaně porochnim![]()
Hydratacni masku a serum, uz se tesim, az to pouziju. Nemate nekdo tip na dobrou hydrataci na vlasy? Asi oplachovaci masku nejlepe.

Mutziputzi Ešte že si sa priznala. ![]()
tina Se to nějak sešlo ![]()
moninika Tak tyhle Uggs chci taky. Kde jsi na nich byla?
Janulik03 Mala som ho, je fajn ale doma si urobím taký istý za zlomok ceny.(kava,kokosový olej, škorica, vanilka, cukor a hotovo)
ja mam doma jen kapslovej kavovar, takze jsem si z lenosti taky koupila uz "hotovej" :D
razorblade Kávu som prestala piť a aj tak som si schopná kúpiť mletú kávu v obchode. Ja tu nikomu nediktujem že si má vyrábať peeling doma. Len som to tak pripodotkla że je to dráha káva s cukrom. Nič viac. Netreba z toho robiť drámu.
paktofonika ja z toho nerobim drama, spis jsem mela potrebu priznat, ze jsem lina a neschopna... ja bych to vlastne ani nezvladla uplacat :)
razorblade Je to je veľmi jednoduché. Véd len vymiešaš ingrediencie a hotovo. Ja ho používam v zime aj 3x týždenne a kopcom takže mne by to malé balenie vydržalo na 2x max? Možno na 1x(myslím to najmenšie)
paktofonika já se zeptám jako úplnej ichtyl teda - ale fakt 3x týdně drhneš celý tělo peelingem? (jsem z pravěku takže nic takovýho nepoužívám, ale myslela jsem že se to nemá moc často nebo jak?
Sweet Potato V jednom místním e-shopu, který ven určitě bohužel nezasílá. Hledala jsem ale od rána a určitě je najdeš i na jiných stránkách, je jich všude spousta ...
Sweet Potato V jednom místním e-shopu, který ven určitě bohužel nezasílá. Hledala jsem ale od rána a určitě je najdeš i na jiných stránkách, je jich všude spousta ...
viktorka_od splavu V zime áno. Nepridavam cukor a ta kava nieje tak drsná takže to ani nedrhne veľmi. Ako keby si sa umývadlá hubkou. Mne to vyhovuje a aj pokožka je na tom lepšie, pokožka sa prekrví a po tom oleji je príjemne navlhčená. Niekedy je to len 1x týždenne a niekedy aj 3.neber to tak ze sa drhnem každý druhý deň. A tu drsnosť tomu dáva práve ten cukor ktorý tam dávam každý 3 raz. Píšem to približne.
paktofonika díky za info. kokosový olej i lógr z kávovaru bych měla![]()
viktorka_od splavu Ale moment! Ja dávam čerstvú nepouzitú kávu! Nie lógr!
paktofonika :-( tak to nemám. no a lógr by něčemu vadil?
to je vono!
Ounz A to si teda mažete na sebe, jo? Jako to prase v tý vaně? (Si maže na sebe sádlo?!) Jsem teď z těch peelingů nějaká zmatená ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje