711990 správnej rohlik má mít 60g! ![]()
Jídlo a vaření
Ounz to ti poradi prazandy.Turecky i recky kram v Praze je.Lepsi na filo turecky tam maji chlazene nebo vakuovane.V reckem jen mrazene.
711990 Gramáž před nebo po? A nejlepší v jakém smyslu?
A teda, jsou fakt strašně jedlý! Děkuju za recept, bohužel nevím komu.
Ounz nebo si ho vyrob,vzdyt jsi tak sikovna!![]()
Zarinya já kouknu, díky..
Ounz Já kupovala Filo v tureckém obchodě proti Bílé labuti.
Sweet Potato děkuju!
Ounz zis fakt? no tak to sem to trefila:)
Sweet Potato no gramaz toho kousku testa ze kteryho valis tu housku nebo rohlik. Ja je odvazuju, aby byly vsechny stejny, stejne dokynuty a stejne upeceny. Mala gramaz zpusobi, ze jsou to moc miniaturni kousky, ti obrici mi pak hur kynuli a byly z toho takovy hutnejsi kusy. Je dulezity nechat je poradne nakynout a na zacatku peceni trosku zaparit troubu.
Ounz urcite jo!Ty umis hezky valet na to ja bych nemela trpelivost.To jsi byla ty jak jednou tu byla fotka s tak krasne vyvalenym tenkym testem myslim na strudl?Pod tim prokukoval ubrus.![]()
![]()
Zarinya jj, to bylo tažený ![]()
Ounz no vidis .Takze filu v ceste nic nestoji.![]()
Zarinya no tak já si najdu postup někde ![]()
Ounz No tak pokud si uděláš vlastní filo, máš můj nezměrný obdiv!
Mají v Myslíkově v orientálním obchodě, na Francouzské v řeckých specialitách. Taky v Makru a snad Kaufland ho má mražené (občas).
Zarinya Obdivuji hlavně tu trpělivost s vyvalováním do průsvitna
o Ounz naprosto nepochybuju
andulka01ony fila jsou ruzne tloustky na urcita jidla. Ja mam nejradsi ty prusvitne na baklavu a to i na slano a to tedy si myslim, ze asi doma vyrobit nejde.
Zarinya To jsem nevěděla. Mám zafixovanou představu právě toho vrstvení průhledných velkých plátů, spoustu másla... Moc se mi to líbí i po estetické stránce.
andulka01 na slano se misto masla dava oliv.olej.![]()
trochu blbe se s tim pracuje rychle schne a trha se to.
Zarinya No už sem včera sjížděla na yt videa.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025