Sweet Potato Jo, ta slavná africká. A jdi do toho. Já do poslední minuty nevěřila, že to bude k jídlu, ale je to hrozně dobrý!
Jídlo a vaření
Aranel Už je to v hrnci. Teda bez té pálivé omáčky, tu nemám. A po pravdě, taky jsem dost skeptická, jestli mi to budou jíst.![]()
Sweet Potato dej pak prosím vědět. já bych to tak vyzkoušela.. ale jsem poměrně skeptická stran toho, co by se stalo se zbytkem toho arašídového másla, pokud by se teda stihlo vůbec dostat do kastrolu
Krátký dotaz: vepřový vývar se dá asi použít normálně polívku jako drůbeží nebo hovězí?
Ava no... Nevím, já to ráda nemám. Dělám z něj zelňačku nebo tak.
Ava z vepřový vývar se na normální polívku prakticky nepoužívá. Jen na zabijackove polevky. Je dost tučný a kalnejsi.
Ale pokud ti to nevadí, použít můžeš.
Ava Dělám ho z kotlety s kostí (teda bez kotlety) a za mě dobrý. Nemám moc ráda kuřecí vývar, ale vepřový je fajn.
Můj dnešní experiment - sekaná z kuřecího masa s medovou glazurou. ![]()

Ava samozřejmě dá, ale ta chuť je zas trochu jiná. mám ho ráda ochucený na způsob bílé zabijačkové polívky, tzn. s trochou majoránky a česneku, pak normálně nudle ap, co jsi zvyklá
Renusatko viktorka_od splavu Alena_In já taky musím poděkovat za recept, večer premiéra housek a fakt výborný, chválili všichni
a tým, čo nezaregistrovali recept (napr.ja), môžeme poprosiť o pripomenutie?
Ava ja bych udelala ramen!:) ten se dels z veproveho vyvaru. Mnam!
viktorka_od splavu Jako že by ti ho někdo sežral? Já koupila jakýsi arašídový krém, máslo neměli, sám o sobě žádná hitparáda.
Výsledek mi chutná moc, snad nebudu jediná, mám toho velký hrnec. S přílohou se neobtěžuju.

711990 na ten jsem si samozřejmě myslela
, ale to by nejedli rodiče. Zkusím asi něco na způsob toho,co říká viktorka_od splavu . On je to právě vývar z ovaru ze zabijacky.
Sweet Potato to by byla ještě ta lepší varianta. spíš bych si ho sežrala já![]()
Sweet Potato HM, vypadá to dobře, budu to muset konečně udělat, ale potřebovala bych menší hlávku kapusty, než to, co prodávají u nás.
Hanka H je to on. a pro horkovzdušnou troubu snížit teplotu na těch 210 C
continuity Přede mnou si někdo na trhu kupoval půlku a na řezu to byla taková krása, že jsem si koupila tu druhou.
viktorka_od splavu Souhlasím- pekla jsem je na 230, a jsou trochu osmahlejší
.
Hanka H jsou krásný. čím jsi potírala, aby to posypání drželo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025