nolita uff!! :D
Jídlo a vaření
barbucha jo, mladé žluté fazolky ze zahrádky, i s mrkví, se šlehačkou do omáčky. Nebo místo fazolí mladé kedlubny, taky dobrý.
nolita já přemejšlim vo tom mletym hovězim ve formě burgru, ale příprava bude asi o něco složitější...já vůbec nevim teď...
Zdenek Všimla jsem si, Ale cibule by mi neprošla
.
Sweet Potato Myslíš tu brokolici? Ten můj výraz šetřící strava neber tak doslova, máma už ji nemá tak přísnou jako před sedmi lety, kdy dostala zánět slinivky. Brokolice i rajčata ve slupce jsou pro ní v pohodě - taky jí je samozřejmě nedávám každej den. Jen jí prostě nemůžu cpát smaženými řízky, vepřovými výpečky apod. no.
Mutziputzi tak dotycny je pripraven podat vysvetleni, tak si muzes pozadat:))) nebo nad tim mavnout rukou, radsi :)
Ani trošku nie ste ironické
Se přiznám, že ty žlutý fazolky jsem si musela vygooglit, jestli to vůbec existuje
Nikdy jsem je neviděla, znám jenom zelený. To se i normálně prodává v obchodech nebo to máte jenom ze zahrady?
coralline obcas, ale jen v sezone a spis na trzich nez nekde v obchodaku, tam jsem je videla mozna jednou
Janulik03 Tak ale ono je trochu těžké nebýt v tomto případě ironická, to musíš uznat.
Garfie fakt? ve mne ta ironie naopak vyvolava mirnou nevolnost
coralline určil trhy a pak občas bila. Taky myslim rohlík je měl. V sezoně. Sou dobrý.
někdo ublížený, někdo ironický, někdo pořád poučuje... všechno OK, smí se to :-)
coralline ja som si zas vždy myslela, že tie žlté su proste staré ako keď je starý hrach
ale ja fazuľu nejem v žiadnej podobe
Garfie fakt? ve mne ta ironie naopak vyvolava mirnou nevolnost
To bude ten PMS co neznam, ne?
Mutziputzi ne.
viktorka_od splavu Já si teda v tomto případě sedala na prsty. Asi bych nebyla ironická, to bývám myslím jen výjimečně. Ale pochopení mám. Asi mě v tomto případě trochu podráždil ten pocit nějaké výjimečnosti, který z toho "rozbuškového" příspěvku čiší, ale možná je to nějaký můj osobní problém, někoho mi to připomíná.
viktorka_od splavu mam i nadále silný podezření, dokonce to popíráš, snad ne i sama před sebou, co řiká kočička??![]()
Mutziputzi ze je vsechno v nejlepsim poradku, kote![]()
Garfie mne prave taky, ale naopak
viktorka_od splavu Ježiš tak nechápu, že ti při čtení těch canců, že zdravé neni polotovar a přemejšlejte a praxe a losos, ale jistě domyslíš že i jiná ryba, necuká ruka...vedle zas moralizačka o vnitřní kráse, no kdo to má číst?? Spolu šérujete v Brně vodstřiky nebo co ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY