Potrefenáhusa hmm to bude asi tim,ze vyvary nevarim.
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa To je dobrej typ na tu nat z kedlubny. Ja varivam I vyvary do mrazaku na dalsi vareni, takze na to je to ideal.
Zarinya Listy z kedlubny přihazujem do dušených kedluben se smetanou. Je to moc dobré.
Doporučuju vybrat jeden důvěryhodný recept a tím se prostě řídit. Těch správných postupů je hodně, někdo peče na málo a dlouho, někdo naopak... Já mám ten teploměr, no.
chilli con carne s medvědím česnekem
má tu někdo strávníka s dnou? mě už z toho vážně mrskne:-(
viktorka_od splavu vypada to dobre!:-)
ja znam dva a ty se v nicem neomezujou.....
Zarinya no to znám též a berou léky, jenže ten muj je dítě kterýmu na to přišli náhodou, má držet dietu a pak jít znovu na testy jestli budou léky nutný.. tak nevim no, vykašlat se na to a fásnout zrovna ty léky?
viktorka_od splavu tak u ditete bych to asi nepodcenovala.
Muj muz bral leky nejakou dobu a ted uz je zas nepotrebuje...:-/
Zarinya nj ale u něj to není způsobený jídlem, je to prostě metabolická porucha.. já se asi s tím doktorem zkusím ještě poradit:-/
viktorka_od splavu Můj tchán to má. A nejí bílé maso, to prý je nejhorší na to, čokoládu (kakao), červené víno...Snaží se to dodržovat, ale občas si to víno dá, protože ho má rád. Zatím žije a vypadá docela zdravě.![]()
viktorka_od splavu tak to kazdopadne.drzim palce.
Luna nj, ani mořské ryby, ani luštěniny, ani spoustu druhů zeleniny (třeba hrášek, květák, špenát..:-( ani mák, ani celozrnné pečivo... peklo prostě
Prosím o radu. Zítra se chystám poprvé v životě péct roastbeef. Jsem zmatená a nerada bych maso zkazila Na jakou teplotu pečete? Nacházím úplně rozdílné teploty v receptech. Například v Kuchařce pro dceru se peče tři hodiny na 100. V jiném receptu se peče na 190. Sondu do masa mám.
troubu mam na 100 stupnu a od okamziku, kdy vnitrni teplota masa dosahne 55 stupnu, pecu na jedno kilo masa jednu hodinu. To pri teplote sto stupnu zaroven uvnitr udrzuje tech 55 - 56. Rozhodne nedoporucuji pect bez teplomeru, naopak s teplomerem je to super easy a vynikajici (za predpokladu, ze je dobre maso, ale to predpokladam). Takto jsem udelala roastbeef trikrat a byl pokazde naprosto vynikajici.
jinx. Díky. Dám vědět, jak to dopadlo.
mitford sister Lupení z ředkviček funguje úplně stejně jako salátové listy, pokud jsou vyloženě pěkné a jemné, vůbec bych neváhala je dát do mixu salázů. Jinak se listy ředkviček přidávají do jarních bylinkových polévek, dávala jsem třeba i do quiche. Ale musí být fakt čerstvoučké a křehké.
dnes k obědu cuketkova kapustička na zádíčka, už jsem na ni měla chuť dlouho (a kachní prso a kuskus)

viktorka_od splavu obe jidla vypadaji krasne.
Lamicka děkuju
Polovica zostala vo forme. Garfie 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY