Karja to je sranda, ja tiež dnes prvý krát žltú cuketu a fakt super. Neviem, prečo mi doteraz jej existencia bola utajená :-) A ja som teda mala základné krémové rizoto a na tom ugrilované plátky tej cukety
Jídlo a vaření
Ja jsem ji mela syrovou a pak jsem ji dala trochu podusit do takove jednoduche smesi s krutim masem;-). Za syrova uplne vynikajici sama o sobe, proc nam to obema tajili;-))
Karja lepšie neskoro ako nikdy ![]()
Karja Mně žlutou vždycky sežrali slimáci, zelené se netkli.
Sweet Potato Jo vedeli, po cem jit!
viktorka_od splavu bola som hladná, estetika išla bokom, chlieb bol mäkkučký, cibuľový, pochutila som si a recept ukladám
medzi obľúbené rýchlovky.
milacka viktorka_od splavu A recept je kde? Vypadá to zajímavě.
Renusatko posmažila som na olivovom oleji cibuľku s hnedými šampiňónmi, osolila, okorenila, navrstvila na krajce chlebíkov a posypala nastrúhanou mozarellou. Krátko zapiekla v rúre a posypala čerstvou petržlenovou vňaťou.
Chutná a chrumkavá večera za pár minút.
milacka Ja som si myslela, že to máš s vajíčkami.![]()
Biely kvet bez vajíčok
, inak ten cibuľový chlebík, ktorý som použila bol mäkkučký ako vata, takéto má rád manžel, ja radšej hutnejšie a bez príchutí, ale na zapekanie bol famózny.
milacka náhodou to máš krásný! a jsem ráda, že chutnalo
Renusatko recept nemám, mně to říkala kamarádka jen tak mezi řečí, že podusit hříbky na másle, lístky šalvěje a rozmarýnu a pak zapéct s mozzarelou, tak jsem improvizovala:-) dusila jsem teda nakrájený suchohřiby apod. směsku těch sobotních nalezených prťat, na tom másle, sůl a hodila tam i nějaký listí ze zahrádky.-) pak jsem to vyklopila na plech, pokladla plátky mozzarely a dala péct no a pak řešila problém co s tím, že.. takže krajíčky bílého chleba, opatrně podebrat a navrstvit na ně to horké upečené, boj s rozteklým sýrem:-)) milacka tvůj postup je lepší![]()
viktorka_od splavu to lupení (šalvěj, rozmarýn) jsi pak vyndala, nebo dávala na chleba?
RoSa já ho vyndala ještě před tím zapékáním, jen jsem s tím ty hříbky dusila, u nás bych s listím nesklidila žádnou chválu a kvůli focení ho aranžovat nemíním:-)
viktorka_od splavu jasně, dík! chystám se strávit týden na chatě u lesa, tak snad porostou
Někdo v dětském vlákně zmiňoval, že si sem chodí pro insipraci co vařit. Tak jsem sem nakoukla a mám otevřené recepty na povidloň, bezeroládu, pavlovu a maskar ve sněhu. Co budeme dnes večeřet stále nevím (houby nejíme). ![]()
Ale! musím si někde sehnat žlutou cuketu, taky ji neznám.![]()
viktorka_od splavu taky jsem původně myslela,že je to klasická smaženice. milacka díky.
Tak dneska konečně i ja
Hříbky na másle, s bylinkami, a s mozzarellou a parmazanem.. Absolutně boží.!!!
Bez přílohy, jen tak na vidličku.

milacka viktorka_od splavu Dadoo normálne asi prehodnotím svoj vzťah k hríbom, toto by som si dala :-)
A ja som dnes robila na obed vegánsku paellu, a bolo to fakt dobré
Mnaam vy tu robite chute, aj ja chcem tie huby! Ale zatial nesmiem, tak buduci rok, no. Aspon, ze zltu cuketu mam zo zahrady ![]()
betsey na tu vegansku paellu by sa mi hodil recept, to vyzera ako nieco co by mohlo aj dieta zjest ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY