Ano, byl šedý s hnědými tečkami logru. Holky, že nekecám?
A ještě byl ostružinový a ten měl v sobě semínka, speciálně vyrobená ze dřeva v národním podniku Drutěva.
Ano, byl šedý s hnědými tečkami logru. Holky, že nekecám?
A ještě byl ostružinový a ten měl v sobě semínka, speciálně vyrobená ze dřeva v národním podniku Drutěva.
Mha nekecáš! Kávovej jsem milovala!
Mrs.Robinson Jo, u nás jen Ostraváček. Stříbrný vršek a na něm žlutočervenomodrý kočárek/míč ...
Mha sivý...no nazdar...ale verím, verím!!!
slniecko
to máš jedno, hlavně když to jde jíst tak, aby ti zbyla uprostřed "věž"
Jo! Ale už jsem i zapomněla, že se to asi oficiálně jmenovalo Smetanový krém. ![]()
Termix u nás byl kakaový, vanilkový a jahodový. Tuhle jsem si ho koupila po letech ateda fuj. Jen škrobovitá, uměle chutnající hrůza. Dřív to bylo tvarohový.
smetanový krém málokdy, jogurt, nápoj, zákys ve velký čtverhraný krabičce a zakysaná smetana detto.
Mha No to mi připomíná, že někdo použil moji seminární práci ve své bakalářské. Normálně jsem to tuhle našla na netu ,,Karja Karjová a kol,,. Úroveň odpovídala tak těm pribinakum no, rozhodně bych to necitovala:-D hrozny ten internet, tam jak jednou něco plave....
slniecko
to máš jedno, hlavně když to jde jíst tak, aby ti zbyla uprostřed "věž"
to nepoznám, to je ako
?
slniecko no prostě to jíš dokolečka, aby ten střed zůstal trčet. Ale asi to jde jen s tím Pribináčkem, v tom je hodně škrobu a želatiny ![]()
a Jovo si pamatujete?
RoSa Jo. To jsem nenáviděla. Mléčné svačiny ve škole.
Ounz já si ze zvědavosti koupila termix pistáciovej a to je teprve hnus
Na gymplu (před rokem 1989) jsem o prázdninách brigádničila v mlékárně. Linka na termixy. Lily se do těch vaniček teplé a když se nepovedlo to plato správně naplnit, mohla jsem si "zobnout". Teplej čokoládovej termix byl strašně dobrej! Ostatní příchutě si nevybavím. Možná se ten tejden vyráběly jenom čokoládový...
Doma jsem dětem dělala termix podle tohoto receptu a bylo to dobré, docela mi to tu chuť pripomnělo
Mha prosim jak se maji rajcata trhat ?
tina jujda..no já měla vanilkovej a cítila jsem takovou práškovou chuť..jídlo nerada vyhazuju, ale tohle letělo
Ounz já si před pár lety koupila čokoládový a měl takovou hrubou strukturu, to dřív taky určitě neměl. Už si ho nekoupím.
Mha Jovo mívají v Lidlu v rámci Retro týdne a chutná furt dobře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.