mnum tohle je napichany do florexu. Není to vůbec těžké. Akorát ty chryzantémy jsou docela křehké, tak jsem jim dělala dírky párátkem.
Advent (nejenom) s dětma
Sweet Potato dej pak fotky, ať se jeste pokochame.
continuity Tak jsi mne namotivovala k bleskové akci. Zatím jsem ho zas šoupla ven, na jídelní stůl půjde zítra místo věnce.

Zasnežené Vánoce alespoň doma.
Teda vy jste šikovné, fakt. Tohle já neumím, na to jsem levá. Udělám cokoli se dřevem, se sklem, ale tyhle vazby neumím. To bych radši znovu renovovala ty naše vrata - vánoční věnce nebo kytky nebo vůbec vazby by z mé ruky vyšly velmi, velmi nešťastné.
Sweet Potato ten je krásný. Chtěla bych mít tak velký stůl, aby se tam něco takového vešlo. Jsem ráda, když tam dám tři svíčky;)
Evaeva já bych chtěla, aby to, co dám na stůl, tam taky zůstalo, a neobjevovaly se místo toho na stole úplně jiné, převážně plastové objekty ![]()
Pinot Noir
nechtěj, abych ti vyfotila jakýkoli stůl u nás doma;) Mě by stačilo tam mít něco takového i jen ten jeden večer.
Sweet Potato To je krasny, u takovyho stolu bych chtela jist...My tam nebudeme mit radsi nic, ani nebudeme letos vytahovat svatecni talire! 30 let jim bude, tak aby jeste dozily!
Karja Tyjo, sváteční talíře! Taky bychom mohli jednou jíst z něčeho lepšího, obvykle servíruju na ikea talíře, které jsem získala v startovacím balíčku zahraničního studenta ![]()
Mohučanka až budu velká, taky si pořídím sváteční servis!
Mohučanka To je mamy;-) Neboj.
Evaeva hehe je mi skoro padesát tak jsem si dnes konečně koupila polévkovou mísu, abych zítra neservírovala rybí polévku v kastrolu
máš čas!
viktorka_od splavu no a teď si mi to připomněla, každý rok si říkám, že si musím koupit alespoň nějakou. Nemohla si se zmínit dřív!
Já servíruju ve skleněné míse, naběračku mám černou plastovou.
Naši měli sváteční servis, dokud si nepořídili myčku. Najednou bylo málo talířů, tak je začali používat a zlaté ornamenty se poněkud omyly![]()
Evaeva promiň
příští rok to klapne:-P ale plastový šufánky nemají na svátečním stole co dělat!![]()
viktorka_od splavu tak leda že bych servírovala lžící;) My budeme letos asi rádi, když ta večeře proběhne nějak. S těmi dvěma hady.
Tak misu na polivku mama ma, ale nevytahovala ji ani kdyz nam bylo osmnact:-D proste o ni nechtela prijit:-D. Je to misa do skrine;-)
Karja ten mamky servis asi nebyl tak moc super. Na vánoce jsme ho používali, co pamatuju.
Karja já jsem zas zvyklá že maminka tu polévkovou mísu vytahovala jednou jedinkrát do roka a to na Štědrý den
ale zas jsme nikdy neměli žádný vzácný drahý servis, obyčejný hezký ale nic extra
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY