Sweet Potato To vypadá dobře. Navnadila jsi mě, jdu si taky koupit lísteky na něco na Provázek.
Rozhlas, mluvené slovo
notna Bacha! Chtěla jsem lístky na 16.4., maj tam chybu, proklik na vstupenky vede na 18., což jsem zjistila až na lístcích. Tak je vracím. Jestli jiné dny fungují správně, nevím.
Sweet Potato Diky. Ale chodíme v Brně, máme to blízko :-)
edit: Jsem to napsala nejasně.
Včera jsem asi prvně poslouchala Brocast - rozhovor s Michalem Horáčkem. Mimochodem je potomek Heyrovského, to jsem nevěděla. Hrozně ráda poslouchám chytré lidi, to je takový balzám na duši. A teď mám rozposlouchaný další díl - Dalibora Dědka. Je to borec.
Petra Klabouchova - Muz z Brna, da se poslechnout na ČR.
clothilde Dík za tip, poslouchám při pletí a bavím se.
clothilde díky za tip!
Petra Klabouchova mě překvapila, četla jsem od ní U severní zdi a nedočetla Anglickou zahradu.
Muz z Brna je super, nejen proto, ze jsem z Brna a popisovane realie znam
clothilde Já taky myslela, že píše jen horory a depresivní detektivky.
Vďaka za toto vlákno. Úplne som zabudla, aké to je počúvať rádio. Teda nie že by som, väčšinou v aute nemala zapnuté rádio, ale to skôr hudobnú stanicu. Ale rozhlas, to je to čo má to aj trochu vrátilo do čias minulých, kedy som pravidelne počúvala debaty, rozprávky, rôzne seriály.
Včera som spojazdnila dokonca rádio, čo už na hodne rokov, ale funguje. Syn vyčistil (asi) reproduktor a má aj dobrý zvuk. To bolo také super. Musím si ho zakomponovat buď na terasu alebo do zimnej. ![]()
Ešte preskúmať relácie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje