letolet jo tak to jsem na tom podobně, Muže z Brna mám rozposlouchaného, ale nevím, jestli ho dojedu komplet. Koňafu znám, neb v Brně jsem každou chvíli, bydlím kousíček od něj.
Rozhlas, mluvené slovo
Torrah mě ta koňafa úplně minula a nejde mi to teď ani z pusy :). Chodím denně kolem a když si tu dáváme s někým sraz, tak každý používá suše "u Jošta".
letolet jo tak :) njn, holt výraz je to podivný. Ale ta socha mi nevadí. Já mám tyhle podivnůstky ráda.
TorrahHmm, tak ta Hronková není pro mě.
Lenka22 každý máme rád něco jiného, to je dobře.
No jo, je to tak.
Jestli někoho zajímá jak pracovala československá špionáž, tak jeden případ (mně naprosto neznámý) je pěkně zpracovaný v tomhle seriálu Operace Viking.
Torrah poslouchám celou řadu. Nejlepší je, jak Castro chválí Spartakiádu :)
jj
Na ceskem rozhlasu je nova komisarka Virova
Lenka22 Diky za upozorneni ![]()
Akorat si nejsem jista, ze v USA muzu poslouchat Cesky rozhlas. Ceska televize mi casto rika, ze na "mem uzemi" nemam opravneni se na film/serial divat!
Musim to zkusit.
MP Marge zkus to pres aplikaci muj rozhlas. Já jsem takhle pres aplikaci poslouchala Portland Classics a v Evrope to slo
Akorat si nejsem jista, ze v USA muzu poslouchat Cesky rozhlas. Ceska televize mi casto rika, ze na "mem uzemi" nemam opravneni se na film/serial divat!
Musim to zkusit.
Aha, tak to nevim, jestli to jde nebo ne. Ale slýchávala jsem v rádiu sem tam zmínky, kde všude je lidí poslouchají.
baltik Zkusila jsem to jako večerníček a vzdala bohužel pozdě. Moc kruté.
MP Marge zkus to pres aplikaci muj rozhlas. Já jsem takhle pres aplikaci poslouchala Portland Classics a v Evrope to slo
Diky, zkusim!
Funguje to aj priamo cez web.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my