notna Já jsem došla pouze k části, jestli by raději jely na dovolenou s Elonem Muskem nebo s Markem Zuckerbergem. A po výrazech "plyšový medvídek" a neustálém opakování I can fix him a dalšími anglickými větami po každé třetí větě v češtině...Já vim, že se tak dneska mluví, mám to v práci denně. Ale to jsou puberťáci ze ZŠ...Já bych chtěla nejaký normální podcast.![]()
Rozhlas, mluvené slovo
Luna Já z těch Sirén mám dojem, že přesvědčují už přesvědčené. Padla tam spousta zajímavých informací, ale vzhledem k tomu, že to bude za paywallem, tak si myslím, že mladí naštvaní muži si to stejně neposlechnou a akorát tak budou po síti kolovat útržky vytržené z kontextu.
Jinak forma se mi taky nelíbila, přišlo mi, že ta prostřední novinářka jela jak samopal, Linda občas něco řekla a ta v mikádu pořád dělala obličeje jak puberťačka. Jestli to měl být pilot, co všechny naláká na herohero, tak nevím...
notna Já jsem došla pouze k části, jestli by raději jely na dovolenou s Elonem Muskem nebo s Markem Zuckerbergem.
No to mi je výběr, nějaká třetí možnost, třeba: skočit z mostu, tam nebyla?
Luna sirény jsem taky nedoposlouchala...
Luna mě baví Chumelenice
Torrah Jo, to poslouchám a je to docela fajn, akorát když dlouho mluví o reality show, kterou absolutně neznám, tak se nechytám ![]()
Luna to mám podobně :D
Aranel Jo, ti jsou dobří, ale pravidelně je neposlouchám. Já mám nejradši Buchty. A Buchty čtou. Tam je s nima profesor z gymplu, co učil bráchu, furt o něm doma básnil, jak je super a je.![]()
Luna Buchty čtou občas taky poslouchám, Buchty jak kdy, někdy mě tím jejich stylem zdrobělinek a různých kudrlinek šíleně nadzdvihnou, tak to pak vypínám a jdu jinam.
Mně teda ještě baví Letem mýtickým světem a Pohádky bez obalu, to si pouštím do uší, když chodím ty mé kilometry, co potřebuju k tomu, abych se cítila jakž takž v kondici.
Aranel Poprask neznám, na to budu muset kouknout. Díky za tip.
Torrah Ja zas neznám ty Pohádky, se mrknu, díky.
Krásný podcast byl Toulky s Tolkienem, pokud jsi teda cílovka. Ale už to myslím nevychází.![]()
A taky to poslouchám cestou z práce, tech 7-8 km se potřebuju zabavit.
Luna Buchty jsou většinou lepší s hostem (třeba zrovna včera byl vtipnej), když jsou ty dvě samy, bejvá to někdy už extrémní tzv. brainrot ![]()
No a moje all-time fav jsou Stárnoucí mileniálové.
Aranel Ja beru Buchty za top, pac Zuzka. A hrozne se bavim, kdyz rika "muj byvaly kluk" atd, pac vetsinou vim, kteri to jsou. A toho jejího démonického tatinka znam taky. Proste Brno.![]()
Luna Tak to chápu
mám to tak trochu u těch Mileniálů.
RoSaTaky poslouchám. Dobře udělané.
Chybí tam sice Polívka v roli Mageryho, ale jinak je to dokonalé. ![]()
Sweet PotatoTento týden dávaly na artu Písničky Divadla na provázku, jestli je máš ráda. Samozřejmě tam byly i z Bandity. Bohuzel to neni v iVysilani. Ale jde to přehrát zpětně na tv.
notna Díky, zkusím to najít.
Dnes jsem koupila lístky na tohle.
https://archa-plus.cz/cz/program/detail/712/2026-04-16-moje-kopyta-uz-rozryla-zem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje