Garfie no WOW, gratuluju. Na největší překvapení z kontejneru se těším moc ![]()
Postřehy z Japonska
Garfie Skvělé, gratuluju
. Ať se vám dobře žije![]()
Nevím, jestli už jsem gratulovala k bydlení, ale určitě jsem nepsala, že to zapíjím denně
. Na kontejner jsem hrozně zvědavá.
continuity Máš asi pravdu, jsem totálně vyšťavená, včera jsem měla normálně nějakou únavovou zimnici. Ruce ani nezvednu, jak furt něco taháme, navíc v tom skleníkovém počasí. ![]()
Bledule Balili jsme ho na Vánoce 20, odjížděl začátkem ledna. No takže v podstatě víc než rok a půl. ![]()
dynda Já taky!
Jinak všem děkuji, na kontejner jsem moc zvědavá a budu dělat pravidelné reportáže, stejně nebudu dělat nic jiného, než vybalovat! ![]()
Garfie juchu, gratulujem ![]()
Včera jsme byli ještě něco zařizovat a večer jsme se stavili na sushi. Ne na kaiten, protože tam vždycky necháme majlant.
Objednali jsme si i nějakou zeleninu a teda
po jídle se nám fakt bude stýskat! A když jsem u jídla, v neděli jsme byli v havajské restauraci a konečně jsem pochopila, co mají lidi na poke!

Garfie dodatečně moc gratuluji k novému bydlení..po tom martyriu to je veliká úleva,kterou jsi tak suprově zvládala
a piš piš piš![]()
Garfie Co je ta zelenina co vypadá jako rosol? To je po nějaké úpravě?
Garfie japonské jídlo bych si dala, o mnohé další, co zmiňuješ, bych ovšem nestála ani náhodou! Moc ráda tě čtu
- dozvídám se o Japonsku fakta, na která běžně nenarazíš.
Garfie Jasný, tak to mě nenapadlo, že to bude ve skutečnosti bílé! Pořád jsme tapala nad něčím nahnedlym:-D
Garfie ja ctu az ted, takze dodatecne gratuluju a tesim se na unboxing! Z nej samozrejme chceme taky fotky![]()
razorblade Garfie Ano, já si objednávám foto toho čoko müsli od syna:-D
Karja
potvoro!
Garfie Jako ale teoreticky by se mu nemělo nic stát, ale prakticky to může vyjít všelijak!:-D Tak se těšíme;-)
Karja Jo, tam visí otazník nad spoustou věcí, bude to zábava!
Srdečný pozdrav ze skládání nábytku a čekání na opraváře klimatizace. ;-)

Garfie jeeej tak uz idete na to?
super, gned by som vam išla pomôcť. Tak teda, Do toho!
Ta terasa vyzerá parádne
Janulik03 Je skvělá, ta o tom rozhodla!
Jinak je dům už trochu omšelý, ale dělám co můžu ;-)
Garfie ty to urcite vychytas , viem co dokážeš . ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje